Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάνος Καμμένος: Με κόκκινο ποσέτ στα εγκαίνια της νέας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων [pics]

Πάνος Καμμένος: Με κόκκινο ποσέτ στα εγκαίνια της νέας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων [pics]
Φωτογραφία InTime News

Με μπλε κοστούμι που αναδείκνυε τα (πάρα πολλά) κιλά που έχει χάσει κι ένα κόκκινο ποσέτ στο πέτο, ο Πάνος Καμμένος ήταν παρών στα εγκαίνια της νέας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων «Η. Καμμένος» το βράδυ της Δευτέρας (27.01.2020).

Ήταν άλλωστε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος που με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter είχε καλέσει άπαντες στα εγκαίνια της ανακαινισμένης έκθεσης αυτοκινήτων.

Τη διαδρομή που ξεκίνησε ο πατέρας του Πάνου Καμμένου, συνεχίζει πλέον ο γιος του. Ο Ηλίας Καμμένος ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους εμπόρους αυτοκινήτων τις 10ετίες του ’60 και του ’70. Πλέον, την επιχείρηση, που διατηρεί την επωνυμία «Η. Καμμένος Α.Ε.» αναλαμβάνει ο εγγονός του και γιος του Πάνου Καμμένου, Ηλίας.

Click4more Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος! Η νέα δημόσια εμφάνιση [pics]

Ο Πάνος Καμμένος δεν θα μπορούσε να λείπει από το νέο επιχειρηματικό βήμα του μεγάλου γιου του. Και το βράδυ της Δευτέρας, ανανεωμένος μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών (κάποιοι μιλούν για απώλεια 55 κιλών), ο… άλλος Πάνος Καμμένος υποδέχτηκε χαμογελαστός τους διάσημους που βρέθηκαν στην έκθεση, επί της λεωφόρου Συγγρού στην Καλλιθέα, στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των ΑΝΕΛ.

Ανάμεσα σε εκείνους που υποδέχτηκε ο Πάνος Καμμένος ήταν ο Νίκος Θεοχαράκης, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, πρώην βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ αλλά και ο Σταμάτης Κόκοτας.

Δείτε εικόνες  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις