Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάνος Καμμένος: Μετά την απώλεια κιλών, το νέο επαγγελματικό βήμα

κλειστά σχολεία

Πριν από μερικές μέρες ο Πάνος Καμμένος άφησε τους πάντες, ξανά, με το στόμα ανοιχτό, όταν στην τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του επικεφαλής του ΓΕΝ, εμφανίστηκε ένας… άλλος.

Πιο αδυνατισμένος από ποτέ άλλοτε, ο Πάνος Καμμένος δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό. Ο πρώην υπουργός Άμυνας δεν κάνει ποια πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Αλλά κάθε φορά που τον βλέπουμε, είναι πιο αδύνατος από την προηγούμενη φορά.

Ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας…

Πάνος Καμμένος

Η εξωτερική εμφάνιση, όμως, φαίνεται ότι δεν είναι το μοναδικό που αποφάσισε να αλλάξει ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, μετά την απόφασή του να μην κατέβει το κόμμα του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο Πάνος Καμμένος, με μια ανάρτησή του στο twitter αφήνει να… εννοηθεί πως αλλάζει και «καριέρα». Και πως αφήνει την πολιτική για να ασχοληθεί με την εμπορία αυτοκίνητων.

Για τους καλά γνωρίζοντες, ίσως αυτό δεν είναι έκπληξη. Ο πατέρας του Πάνου Καμμένου ήταν ένας από τους μεγαλύτερος εμπόρους αυτοκινήτων τις δεκαετίας του ’60 και του ’70.

Με ένα tweet, ο Πάνος Καμμένος προσκαλεί στα εγκαίνια της ανανεωμένης, όπως αναφέρει, έκθεσης αυτοκινήτων, στη λεωφόρο Συγγρού στην Καλλιθέα. Τα εγκαίνια θα γίνουν αύριο, Δευτέρα (27.01.2020) στις 20:00.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις