Πολιτική

Παπαδημούλης: “Δηλητηριώδεις” ευχές για τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Μια παλαιότερη... αποκάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τα γενέθλια του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Συγχαρητήρια στον Φρανσουά Φιγιόν για την μεγάλη του νίκη σήμερα!Μας ενώνει ο αγώνας κατά του λαϊκισμού (και οτι έχουμε ίδια μέρα γενέθλια:)”.

Αυτό ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ανάρτησή του στο Twitter (δείτε την εδώ), αμέσως μετά τη νίκη του Φρανσουά Φιγιόν στις προκριματικές εκλογές του δεξιού κόμματος στη Γαλλία, τον περασμένο Νοέμβριο.

Το κοινό σημείο, δηλαδή αυτό των γενεθλίων, έρχεται σήμερα στην επιφάνεια, αφού Κυριάκος Μητσοτάκης και Φρανσουά Φιγιόν έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους, κάτι που έσπευσε να… θυμηθεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Με εμφανή διάθεση ειρωνείας, αφού η υποψηφιότητα του Φιγιόν στη Γαλλία έχει “τορπιλιστεί” από το σκάνδαλο αργομισθίας της συζύγου του, το Penelope-Gate όπως έχει ονομαστεί από τα ΜΜΕ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter:

Ο @kmitsotakis έχει συγχαρεί κ διαφημίσει τα κοινά του γενέθλια με τον @FrancoisFillon. Σήμερα 4 Μαρτίου, γιορτάζουν μαζί.Χρόνια τους πολλά!“.

Δείτε την

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5