Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παπαδημούλης: “Δηλητηριώδεις” ευχές για τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια παλαιότερη… αποκάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τα γενέθλια του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

“Συγχαρητήρια στον Φρανσουά Φιγιόν για την μεγάλη του νίκη σήμερα!Μας ενώνει ο αγώνας κατά του λαϊκισμού (και οτι έχουμε ίδια μέρα γενέθλια:)”.

Αυτό ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ανάρτησή του στο Twitter (δείτε την εδώ), αμέσως μετά τη νίκη του Φρανσουά Φιγιόν στις προκριματικές εκλογές του δεξιού κόμματος στη Γαλλία, τον περασμένο Νοέμβριο.

Το κοινό σημείο, δηλαδή αυτό των γενεθλίων, έρχεται σήμερα στην επιφάνεια, αφού Κυριάκος Μητσοτάκης και Φρανσουά Φιγιόν έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους, κάτι που έσπευσε να… θυμηθεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Με εμφανή διάθεση ειρωνείας, αφού η υποψηφιότητα του Φιγιόν στη Γαλλία έχει “τορπιλιστεί” από το σκάνδαλο αργομισθίας της συζύγου του, το Penelope-Gate όπως έχει ονομαστεί από τα ΜΜΕ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter:

Ο @kmitsotakis έχει συγχαρεί κ διαφημίσει τα κοινά του γενέθλια με τον @FrancoisFillon. Σήμερα 4 Μαρτίου, γιορτάζουν μαζί.Χρόνια τους πολλά!“.

Δείτε την

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε