Πολιτική

Παπαθανάσης στο Live News: «Περιμένω να κάνω το τεστ – Είμαι σε καραντίνα»

Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Παπαθανάσης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, μπήκαν σε προληπτική καραντίνα μετά την επαφή που είχαν με ξένο επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο και είπε: «Συναντηθήκαμε υπηρεσιακά με έναν επενδυτή χθες. Η συνάντηση έγινε με τους κανόνες, φορούσαμε μάσκες κατά τη διάρκειά της. Σήμερα το πρωί θα πετούσαμε με τον πρωθυπουργό για τη Θεσσαλονίκη και πριν επιβιβαστούμε και πριν φτάσει ο πρωθυπουργός μας ενημέρωσαν ότι ο συγκεκριμένος επενδυτής έχει κορονοϊό. Αμέσως φύγαμε και ήρθαμε στα σπίτια μας και ενημερώσαμε τον ΕΟΔΥ και περιμένουμε ώστε να περάσουν οι τρεις ημέρες για να μας κάνουν το τεστ γιατί απαιτείται κάποιος χρόνος για την επώαση του ιού», εξήγησε ο κ. Παπαθανάσης.

Click4More Σε καραντίνα προληπτικά και ο Πλακιωτάκης μετά τους Γεωργιάδη – Παπαθανάση

«Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, και το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι θα πρέπει, γιατί πολύ συμπολίτες μας θα βρεθούν σε αντίστοιχη θέση, να τηρούν την καραντίνα απέναντι στο κοινωνικό σύνολο για να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία. Στο σπίτι εργαζόμαστε κανονικά. Το καλό με τον κορονοϊό είναι ότι πλέον μάθαμε την τηλεργασία και είναι πολύ αποδοτική, κερδίζουμε και χρόνο στις μεταφορές. Όταν ξεκινάς τηλεργασία και τηλεσυσκέψεις δεν χάνεις και χρόνο με περιττά σχόλια», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν αισθάνομαι τίποτα απολύτως. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Μας είπαν ότι θα μας ενημερώσουν για το αποτέλεσμα, και σε περίπτωση που είναι αρνητικό μπορεί να μας επιτρέψουν να βγούμε. Θα περιμένουμε, πάντως, τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ», τόνισε ο κ. Παπαθανάσης.

«Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν είχε συμπτώματα, έκανε προληπτικά το τεστ γιατί κάτι αισθάνθηκε σήμερα το πρωί. Βγήκε θετικός και αμέσως ενημέρωσαν τις επαφές του. Αυτά θα συμβούν. Θα πρέπει να τηρούμε τους κανόνες και να φοράμε τις μάσκες. Πόσο τραγικό μπορεί να είναι όταν σπάσεις την καραντίνα και δεν γνωρίζεις ότι μπορείς να είσαι θετικός, τι μπορεί να σημαίνει αυτό για αγαπημένα σου πρόσωπα», κατέληξε κλείνοντας.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 17