Πολιτική

Παπαχριστόπουλος στο newsit.gr: «Η έδρα είναι δανεική» – Πότε θα παραιτηθεί

Για το πότε θα παραιτηθεί μιλάει στο newsit.gr ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ένα από τα πρόσωπα των ημερών αφού είναι ανάμεσα στους έξι βουλευτές που με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσαν ότι θα στηρίζουν το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ρωτήθηκε από το newsit.gr πότε θα υποβάλλει την παραίτησή του που έχει γίνει σήριαλ.

«Θα παραιτηθώ μετά την ψήφιση της κύρωσης του πρωτοκόλλου κύρωσης της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στο newsit.gr. Και πρόσθεσε: «Η έδρα είναι δανεική. Θα ψηφίζω ό,τι έρχεται στην Βουλή μέχρι την ημέρα της κύρωσης του πρωτοκόλλου ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ».

Το πρωί, ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη και αναφερόμενος στον Θανάση Παπαχριστόπουλο είπε: «Ο Παπαχριστόπουλος από μόνος του, ίσως για πρώτη φορά, είχε δηλώσει ότι διαφωνώ με το κόμμα μου, και θα παραδώσω την έδρα μου, αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα με το αυτοκίνητό του που προέκυψαν, αλλά εάν τηρήσει όσα υποστήριξε δημόσια, θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του», πρόσθεσε και τόνισε: «Εγώ τον πίεσα να παραμείνει γιατί έντιμα είχε πει ότι θέλει να παραδώσει την έδρα του, το θέμα είναι τώρα του κυρίου Τσίπρα και του κυρίου Κουίκ και ή θα παραμείνει υπουργός χωρίς έδρα ή θα του ζητήσουν να πάρει προίκα μαζί του και την έδρα. Ο κύριος Παπαχριστόπουλος περιμένω να παραιτηθεί και να πάρουμε την έδρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245