Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παπαχριστόπουλος: Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Παπαχριστόπουλος: Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών
Φωτογραφία Eurokinissi

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος επανέλαβε την ήδη εκπεφρασμένη θέση του πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και αφού ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραδώσει την έδρα του. Άφησε δε ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

«Δεν άλλαξα κόμμα, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι τέλους. Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε, δεν του ζήτησε κανείς να παραδώσει την έδρα του, αλλά το θεωρεί θέμα ηθικής τάξης.

«Δεν βάζω ποτέ καμία κομματική γραμμή πάνω από το καλό της χώρας», συμπλήρωσε. Στον Θανάση Παπαχριστόπουλο είχε αναφερθεί και ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Κυριακή. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξήρε τη στάση του βουλευτή του κόμματός του, που από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι η προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης για το Σκοπιανό ήταν σαφείς από τις προγραμματικές δηλώσεις του Ιανουαρίου του 2015. Προγραμματικές θέσεις που, όπως είπε, τις είχαν ψηφίσει οι ΑΝΕΛ.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Παπαχριστόπουλος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Όταν παραδόσεις την έδρα σου, είσαι απλώς πολίτης. Έχεις δώσει την έδρα πίσω στο κόμμα που βγήκες και καλά κάνεις. Ένας απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει να κάνει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις