Πολιτική

Παππάς: Θα συνιστούσα μεγαλύτερη σοβαρότητα στον Τζιτζικώστα

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει υποστηρίξει τη σύνθετη ονομασία, όταν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και θα συνιστούσα μεγαλύτερη σοβαρότητα στις δημόσιες τοποθετήσεις του» δήλωσε ο Νίκος Παππάς σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τζιτζικώστα.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απολύτως τη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για το θέμα των πινακίδων στην οδική αρτηρία που συνδέει την Ελλάδα με τη Βόρεια Μακεδονία.

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει υποστηρίξει τη σύνθετη ονομασία, όταν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και θα συνιστούσα μεγαλύτερη σοβαρότητα στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

[read4more]

Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει ολοκληρωθεί, βρίσκεται σε εφαρμογή και τέτοιου είδους δηλώσεις νομίζω πως δεν έχουν και πολιτική λειτουργικότητα» υπογράμμισε ο υπουργός, ερωτηθείς από δημοσιογράφο μέσου ενημέρωσης της Βόρειας Μακεδονίας για τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα.

«Και στις δύο πλευρές έχει υπάρξει πολιτικό προσωπικό, το οποίο απευθυνόταν στον λαό του με ψέματα. Ανήκω στους αισιόδοξους, θεωρώ ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό θα σταματήσει να το κάνει. Αν δεν σταματήσει να το κάνει, να βοηθήσουμε κι εμείς λίγο», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή εμφάνιση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο – Φωτογραφίες της νέας πρέσβειρας των ΗΠΑ λίγο πριν έρθει στην Αθήνα
Στην εκδήλωση έλαβαν, επίσης, μέρος οι πρεσβευτές των ΗΠΑ στην Ουκρανία και την Κύπρο, η Τατιάνα Μπλάτνικ, αλλά και ο δημοφιλής τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός
H νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ 1
«Παραπάνω από επίκαιρες οι δηλώσεις Καραμανλή για τις επιθέσεις στον θεσμό της Δικαιοσύνης» λένε στην κυβέρνηση
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε επίσης ότι «αν αποβεί άκαρπη η αποκατάσταση του σεβασμού και της εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς οδεύουμε προς μείζονα θεσμική κρίση»
Μέγαρο Μαξίμου 5