Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Paradise Papers – Σπυράκη: Ξαναζεσταμένο φαγητό η υπόθεση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Paradise Papers – Σπυράκη: Ξαναζεσταμένο φαγητό η υπόθεση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Για ξαναζεσταμένο φαγητό και για την ύπαρξη ενός κέντρου διανομής στο Μαξίμου που δίνει σε ΜΜΕ ρεπορτάζ copy paste, έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη αναφερόμενη στο δημοσίευμα του Εθνους για την Μαρέβα Μητσοτάκη και τα Paradise Papers.

Απάντηση σε όλα όσα αναφέρονται σε εκτενές δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, για την Μαρέβα Μητσοτάκη και την ύπαρξη του ονόματός της στα Paradise Papers, έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η Μαρία Σπυράκη.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Είναι το copy paste μιας ιστορίας που έχει δημοσιευθεί ήδη στον Τύπο από το Documento του Κώστα Βαξεβάνη.
Και συνέχισε: «Η κα Μητσοτάκη, ίδρυσε μια εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίου κεφαλαίου στο εξωτερικό καθ’ όλα νόμιμη και την έβαλε στο βιογραφικό της. Η κα Μητσοτάκη ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της από το 2006 έως το 2014. Δεν υπάρχει καμία παρανομία. Ήταν καθ’ όλα νόμιμη».
Η κα Σπυράκη μίλησε για «κέντρο διανομής στο Μαξίμου που δίνει ρεπορτάζ copy paste».
«Είναι καλό πράγμα να ρίχνουμε σκόνη γύρω από όλα τα γεγονότα αλλά η εταιρεία διαχειριζόταν ένα επενδυτικό σχήμα και όλα ελέγχονταν από δυο κολοσσούς όπως η JP Morgan και Goldman Sachs. Δεν έχει ξεπλύνει ούτε ένα ευρώ», είπε ακόμα.  Πρόσθεσε μάλιστα ότι η εταιρεία είχε ζημιά και η δραστηριότητα έκλεισε.
Η κα Σπυράκη μίλησε για επιμονή κάποιων και σε ειρωνικό ύφος είπε: «Είναι ασυγχώρητο για κάποιους ότι η κα Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να παντρευτεί τον κύριο Μητσοτάκη και να κάνει μαζί του τρία παιδιά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις