Πολιτική

Παρέμβαση Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις με δήλωση από την Κουμουνδούρου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τα όσα έγιναν στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις με την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κάνει παρέμβαση. Όχι στη Βουλή, όμως.

Αρχικά, μετά το… χαμό στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις, υπήρξαν πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να ζητήσει το λόγο για να μιλήσει στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την επιστροφή των Κυκλαδικών Αρχαιοτήτων και να αναφερθεί στην υπόθεση. 

Ωστόσο, τελικά αποφασίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δήλωση από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τη στεγαστική κρίση: «Με 6,5 δισ. θα μπορούσαν να κατασκευαστούν επτά φορές περισσότερα σπίτια»
Με σκληρή γλώσσα για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, η ΕΛΑΣ αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα περί «εθνικής προτεραιότητας» στη στέγη και αντιπαραθέτει σχέδιο για μόνιμο απόθεμα προσιτής κατοικίας
Φωτογραφία: Eurokinissi 7