Πολιτική

Παρέμβαση Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις με δήλωση από την Κουμουνδούρου

Μετά τα όσα έγιναν στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις με την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κάνει παρέμβαση. Όχι στη Βουλή, όμως.

Αρχικά, μετά το… χαμό στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις, υπήρξαν πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να ζητήσει το λόγο για να μιλήσει στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την επιστροφή των Κυκλαδικών Αρχαιοτήτων και να αναφερθεί στην υπόθεση. 

Ωστόσο, τελικά αποφασίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δήλωση από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8