Πολιτική

Παρέμβαση Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις με δήλωση από την Κουμουνδούρου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τα όσα έγιναν στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις με την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κάνει παρέμβαση. Όχι στη Βουλή, όμως.

Αρχικά, μετά το… χαμό στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις, υπήρξαν πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να ζητήσει το λόγο για να μιλήσει στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την επιστροφή των Κυκλαδικών Αρχαιοτήτων και να αναφερθεί στην υπόθεση. 

Ωστόσο, τελικά αποφασίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δήλωση από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 11
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 22