Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Επιστροφή στη Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ: Επιστροφή στη Χαριλάου Τρικούπη

Θέμα ολίγων ημερών είναι η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια στα “πολυτελή” γραφεία της οδού Ιπποκράτους.

Η οικονομική ανάγκη οδήγησε την ηγεσία του κόμματος στην απόφαση να επιστρέψει στην…πατρική στέγη με πολύ φθηνότερο ενοίκιο από εκείνο της Ιπποκράτους και σε μκια προσπάθεια γενικότερου οικονομικού συμμαζέματος από τα υπέρογκα έξοδα της περιόδου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη στελέχη που θα έχουν τον πρώτο λόγο στη λειτουργία του κόμμματος όπως ο γραμματέας Νίκος Ανδρουλάκης, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο υπέυθυνος του Γραφείου Τύπου Δημήτρης Καρύδης, ο διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης κ.α έχουν
επισκεφθεί την Χαρ. Τρικούπη προκειμένου να κάνουν μια πρωτη
διαρρύθμιση των χώρων.

Στο ισόγειο του κτιρίου όπως και πριν θα είναι η αίθουσα Τύπου, ενώ το γραφείο του γραμματέα θα είναι στον πέμπτο και του προέδρου θα είναι στον έκτο όροφο. Το επικονωνιακό επιτελείο θα εγκατασταθεί μάλλον στον 1ο όροφο.

Να σημειωθεί ότι τα γραφεία της Χαρ. Τρικούπη είναι τα δεύτερα στη ιστορία του ΠΑΣΟΚ, καθώς τα πρώτα την εποχή της ίδρυσης βρίσκονταν στην οδό Πανεπιστημίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το παλάτι της Ιπποκράτους – Οι μαρμάρινες σκάλες και η ανακαίνΙση των 5 εκατ. ευρώ (ΦΩΤΟ)

Μετακομίζει το ΠΑΣΟΚ! Τα ενοίκια παραμένουν στην Ιπποκράτους απλήρωτα

Εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ: Κύριε Βενιζέλο, πότε θα ασχοληθείτε με τη βίλα Ιπποκράτους;

Μετακομίζουν γιατί τα χρέη ζορίζουν! – Επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ στην Χαρ.Τρικούπη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε