Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Ο πρωθυπουργός της ύφεσης, ας μην προκαλεί πια την νοημοσύνη μας

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με σχόλιο της στα social media, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ως εκτεθειμένους και στιγματισμένους στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα η κ. Γεννηματά έγραψε: «Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του είναι ανεπανόρθωτα πολιτικά εκτεθειμένοι και ανεξίτηλα ηθικά στιγματισμένοι. Σημάδεψαν τα χαρτιά για να ελέγξουν τα ΜΜΕ αλλά τους έμεινε ο μουτζούρης στο χέρι».

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, επέκρινε έντονα τον πρωθυπουργό για τα όσα είπε στην συνέντευξή του στο Reuters, υποστηρίζοντας, ότι τα βλέπει όλα ρόδινα στην Ελλάδα.

«Ας μπει στον κόπο να τον πληροφορήσει η κα Γεροβασίλη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα. Και για να την βοηθήσουμε αναφέρουμε: Αδυναμία καταβολής συντάξεων από τα ασφαλιστικά ταμεία, νέες περικοπές στις συντάξεις, αδιέξοδα και συγκρούσεις στο μείζον θέμα των προσφύγων. Με την ανεργία και πάλι να τραβάει την ανηφόρα (στοιχεία Αυγούστου). Και το τρίγωνο της διαπλοκής καλά να κρατεί. Ο πρωθυπουργός της ύφεσης και της φτωχοποίησης του λαού μας, ας μην προκαλεί πια την νοημοσύνη μας», επισήμανε το ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος 70
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245