Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Ο πρωθυπουργός της ύφεσης, ας μην προκαλεί πια την νοημοσύνη μας

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με σχόλιο της στα social media, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ως εκτεθειμένους και στιγματισμένους στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Συγκεκριμένα η κ. Γεννηματά έγραψε: «Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του είναι ανεπανόρθωτα πολιτικά εκτεθειμένοι και ανεξίτηλα ηθικά στιγματισμένοι. Σημάδεψαν τα χαρτιά για να ελέγξουν τα ΜΜΕ αλλά τους έμεινε ο μουτζούρης στο χέρι».

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, επέκρινε έντονα τον πρωθυπουργό για τα όσα είπε στην συνέντευξή του στο Reuters, υποστηρίζοντας, ότι τα βλέπει όλα ρόδινα στην Ελλάδα.

«Ας μπει στον κόπο να τον πληροφορήσει η κα Γεροβασίλη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα. Και για να την βοηθήσουμε αναφέρουμε: Αδυναμία καταβολής συντάξεων από τα ασφαλιστικά ταμεία, νέες περικοπές στις συντάξεις, αδιέξοδα και συγκρούσεις στο μείζον θέμα των προσφύγων. Με την ανεργία και πάλι να τραβάει την ανηφόρα (στοιχεία Αυγούστου). Και το τρίγωνο της διαπλοκής καλά να κρατεί. Ο πρωθυπουργός της ύφεσης και της φτωχοποίησης του λαού μας, ας μην προκαλεί πια την νοημοσύνη μας», επισήμανε το ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Αχ. Καραμανλής για άρση ασυλίας: «Απολύτως αβάσιμα όσα μου προσάπτονται, κρίνομαι γιατί φέρω συγκεκριμένο επώνυμο»
Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι δεν τέλεσε «καμία απολύτως αξιόποινη πράξη» και ανακοίνωσε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Κώστας Αχ. Καραμανλής
Ενοίκια, καύσιμα, επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους και ρύθμιση οφειλών: Τα 8 μέτρα στήριξης μετά το πλεόνασμα
«Είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε χωρίς να διαταράξουμε την οικονομική ισορροπία που με τόσο κόπο κατακτήσαμε» τόνισε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του. Επιβεβαίωση newsit.gr για τη ρύθμιση οφειλών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 253
Μέτρα στήριξης ανακοινώνει στις 12.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ρυθμίσεις οφειλών - «ανάσα» για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους και ένα μέτρο έκπληξη
Όλα τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πακέτο των 500 εκατομμυρίων ευρώ - Αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr
Κυριάκος Μητσοτάκης 117