Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας κατέστρεψε την Ελλάδα του διχασμού κ. Βορίδη!

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας κατέστρεψε την Ελλάδα του διχασμού κ. Βορίδη!

Μετά τους Μιχάλη Καρχιμάκη και Δημήτρη Καρύδη ήταν η σειρά του επίσημου ΠΑΣΟΚ να απαντήσει τον Μάκη Βορίδη για όσα είπε κατά του Ανδρέα Παπανδρέου από το βήμα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Η απάντηση της Ιπποκράτους ήρθε με δήλωση της -μέχρι πρότινος- εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και νυν αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Φώφης Γεννηματά.

«Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν την Ελλάδα.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα του διχασμού, του αποκλεισμού, των ανισοτήτων, των αδικιών, των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων» τονίζει αρχικά η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Και στη συνέχεια απαντά προσωπικά τον Μάκη Βορίδη: «Βρισκόμαστε εδώ, για να θυμίζουμε στον κ. Βορίδη, μα και στον κάθε κ. Βορίδη, ότι το ΠΑΣΟΚ ακόμη και τώρα που είναι λαβωμένο, εγγυάται τη δημοκρατική πορεία του τόπου. Ο κ. Βορίδης και όλοι όσοι προσπαθούν να ρίξουν αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες για την κρίση, ούτε το κόμμα τους υπηρετούν, ούτε την κυβέρνηση, ούτε την αλήθεια.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη θα αναγεννηθεί μέσα από τη μάχη. Με τη συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση θέτουμε τα δικά μας όρια. Το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με την απραξία και τη διαρκή διαμαρτυρία χωρίς πρόταση, αλλά και με την απόλυτη υποταγή σε ένα μνημόνιο που δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι Ευαγγέλιο», καταλήγει.

Η φράση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας πως «η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

«Η δεξιά που υπηρετήσατε εσείς σε ΌΛΕΣ της τις εκφράσεις είναι η παράταξη των εκβιασμών της διαίρεσης της υπονόμευσης, της υπηρέτησης των φαύλων της αδιαφάνειας, της κοινωνικής υπονόμευσης και της κατάρρευσης. Όταν μιλάτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, να είστε πολύ προσεκτικοί», ήταν η απάντηση του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.

«Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του για να καλύψει το φτύσιμο από τον Αντ. Σαμαρά. (…) Έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου» τουίταρε ο Δημήτρης Καρύδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισαν τα μαχαιρώματα στη δικομματική – Βορίδης: Καταστροφέας ο Α. Παπανδρέου – Καρχιμάκης: Πρόσεξε τι λες – Καρύδης: Είσαι νοσταλγός της χούντας

Μόνο μια εβδομάδα κράτησε ο… μήνας του μέλιτος ΝΔ – ΠΑΣΟΚ; Βορίδης: Η καταστροφή της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου

Κακλαμάνης κατά Σαμαρά: Δεν εμπιστεύομαι τον Στουρνάρα!

Αβραμόπουλος: Πλησιάζει η ώρα να δώσουμε τέλος στα μνημόνια

Κουβέλης: Ο Σαμαράς έκανε την τρικομματική κυβέρνηση μονοκομματική

Τσίπρας: Υπηρετικό προσωπικό της τρόικας η νέα κυβέρνηση

Γιατί κατέρρευσε ο Α. Σαμαράς – Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου

ΚΚΕ: Να απορρίψει ο λαός το προσκλητήριο υποταγής της ΝΔ

Οι απαιτήσεις του ΠΑΣΟΚ για την προγραμματική συμφωνία

Μανιφέστο Γ. Παπανδρέου: “Το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να χάνει τις δυνάμεις του”

Αριστερή Πρωτοβουλία: “Το ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά και η ΝΔ του Βενιζέλου δεν μας χωρούν”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε