Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πατούλης εναντίον Πατούλη! Στηρίζει Αμπατζόγλου ο νυν δήμαρχος

Πατούλης εναντίον Πατούλη! Στηρίζει Αμπατζόγλου ο νυν δήμαρχος

Με μια ανάρτηση που μάλλον κανείς δεν περίμενε, ο Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη στήριξή του για το δήμο Αμαρουσίου όχι στη σύζυγό του Μαρίνα που αποφάσισε να κατέβει υποψήφια αλλά στον Θόδωρο Αμπατζόγλου, τον εκλεκτό της ΝΔ.

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα της για το δήμο Αμαρουσίου, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για «κομματική πειθαρχία». Η κίνησή της να είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου λέγεται ότι προκάλεσε έντονη ενόχληση στη Νέα Δημοκρατία, που όμως δεν σχολίασε επισήμως δεδομένου πως ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης είναι ο υποψήφιος του κόμματος για την περιφέρεια Αττικής.

Την Πειραιώς φαίνεται ότι έβγαλε από τη… δύσκολη θέση ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης. Με μια ανάρτησή του στο Facebook, το απόγευμα της Κυριακής (23.12.2018), έκανε γνωστό ότι στηρίζει τον Θόδωρο Αμπατζόγλου για το δήμο Αμαρουσίου. «Είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη (…), αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007», γράφει ο Γιώργος Πατούλης.

Σημειώνει δε ότι «από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου».

Όλη η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007.

Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις