Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πατούλης κατά Τσίπρα: Μάζεψε τις αφίσες σου!

Πατούλης

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια και τις ζωές των πολιτών της Αττικής, τονίζεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, με την οποία εγκαλείται ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με χθεσινοβραδινή αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορεί κανείς να είναι υπεράνω του νόμου και να τους περιφρονεί» σημειώνει η Περιφέρεια, με αφορμή την αφισοκόλληση για την ομιλία του Α. Τσίπρα, το προσεχές Σάββατο, επί του κεντρικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας (Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη, Κηφισός, Λ. Θησέως, Λ. Κωνσταντινουπόλεως, Μεσογείων, Λένορμαν, Λ. Αθηνών, Παραλιακή, κ.λ.π.)

«Η Περιφέρεια δε θα ανεχθεί άλλο αυτές τις ανεύθυνες συμπεριφορές. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει, με την εικόνα των πόλεών μας και την ποιότητα ζωής μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Προσθέτει ακόμα ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων θα επιβάλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για την παράνομη αφισοκόλληση, ενώ θα ακολουθήσει και άμεση προσφυγή στις δικαστικές αρχές, «για να διασφαλίσουμε ότι κανένας δε θα μπορεί να περιφρονεί χωρίς συνέπειες τους νόμους του κράτους μας».

Ανακοίνωση και από τη ΝΔ

Για αφισορύπανση κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιλέγει να γεμίσει με αφίσες του την Αθήνα.

«Εμείς τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, έχουμε να προτείνουμε το “ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης και της fake οικολογίας”», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις