Πολιτική

Πάτρα: Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη για το θάνατο του 49χρονου – «Το νοσοκομείο οφείλει να παρέχει φροντίδα»

Με ανάρτησή του στο twitter ο Θάνος Πλεύρης ζητά να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν για το θάνατο του 49χρονου στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 49χρονος πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας και ζήτησε πρώτες βοήθειες, εκεί του είπαν ότι δεν εφημερεύουν και τον έδιωξαν. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είχε πόνο στην πλάτη.

Ο Θάνος Πλεύρης έγραψε στην ανάρτησή του πως «ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα και άμεσα θα διερευνηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν, για το περιστατικό θανάτου του 49 χρόνου στην Πάτρα. Σε όποιον καταφθάνει εκτάκτως σε νοσοκομείο οφείλουμε να παρέχουμε τη δέουσα φροντίδα είτε το νοσοκομείο εφημερεύει είτε όχι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4