Πολιτική

Πάτρα: Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη για το θάνατο του 49χρονου – «Το νοσοκομείο οφείλει να παρέχει φροντίδα»

Με ανάρτησή του στο twitter ο Θάνος Πλεύρης ζητά να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν για το θάνατο του 49χρονου στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 49χρονος πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας και ζήτησε πρώτες βοήθειες, εκεί του είπαν ότι δεν εφημερεύουν και τον έδιωξαν. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είχε πόνο στην πλάτη.

Ο Θάνος Πλεύρης έγραψε στην ανάρτησή του πως «ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα και άμεσα θα διερευνηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν, για το περιστατικό θανάτου του 49 χρόνου στην Πάτρα. Σε όποιον καταφθάνει εκτάκτως σε νοσοκομείο οφείλουμε να παρέχουμε τη δέουσα φροντίδα είτε το νοσοκομείο εφημερεύει είτε όχι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης 3