Τετάρτη, 21 Φεβ.
12oC Αθήνα

Παύλος Μαρινάκης: Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση αν κάποιοι βουλευτές της δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Παύλος Μαρινάκης: Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση αν κάποιοι βουλευτές της δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης» αν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σημείωσε πως είναι καλοδεχούμενη η βασική διατύπωση περί ψήφου για το νομοσχέδιο σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί από τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας».

«Η πολιτική μου αίσθηση είναι ότι το νομοσχέδιο θα περάσει » ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ήταν σημαντική και η διατύπωση χθες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «παρά τις επιμέρους διατυπώσεις οι οποίες ήταν εκτός πραγματικότητας», ανέφερε.

Τόνισε πως «δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης» αν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Σε ερώτηση αν ένας υπουργός δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο θα συνεχίσει να μένει στην κυβέρνηση απάντησε πως ήταν σαφής η τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι τα νομοσχέδια εγκρίνονται από το υπουργικό συμβούλιο, οι υπουργοί συμμετέχουν στο υπουργικό συμβούλιο και έχουν αυξημένη θεσμική υποχρέωση από αυτές τις αποφάσεις.

Τέλος διεμήνυσε πως ο πρωθυπουργός αξιολογεί καθημερινά τις ατομικές συμπεριφορές και κρίνει και στην πορεία και την απόδοση ενός υπουργού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις