Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Παύλος Πολάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με μία ανάρτηση στα social media αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης στο έμμεσο «άδειασμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Όποιος νομίζει ότι επιβάλει τη δική του ατζέντα, θέτει συνειδητά εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», ήταν το σχόλιο της Κουμουνδούρου, το δεύτερο μέσα σε λίγα 24ωρα, με αποδέκτη τον βουλευτή Χανίων.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης έκανε σαφή υπαινιγμό στο σήμερα ενθυμούμενος, όπως έγραψε, την περίοδο 2010 – 2014. Ειδικότερα, η αναφορά που έκανε από τα Σφακιά σε «απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους», δημιουργεί ερωτήματα για το τι μπορεί να υπαινίσσεται ο βουλευτής.

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

«Βόλτα στα Σφακιά σήμερα, στην Ανώπολη με τη Δώρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους (χωριό της μάνας μου). Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ’ αυτά που έγιναν εδώ το 2010 -2014», το μήνυμα του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Προηγήθηκε η διαρροή μέσω πηγών του ΣΥΡΙΖΑ με προφανή παραλήπτη τον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση στα social media με την οποία στοχοποίησε δημοσιογράφους και δικαστές.

Ουσιαστικά πρόκειται για δεύτερη «κίτρινη κάρτα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσα σε λίγα 24ωρα προς τον συγκεκριμένο βουλευτή. Στην Κουμουνδούρου χρέωσαν στις 21 Φεβρουαρίου στον Παύλο Πολάκη ότι «ακύρωσε την ημέρα της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων αλλά και γιατί πέρασε σε δεύτερη μοίρα το θέμα της Σοφίας Νικολάου…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις