Πολιτική

Πελώνη για Τσίπρα: Πήγε στο νησί των ανέμων επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε από την Μύκονο.

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα. Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες», αναφέρει η κα Πελώνη.

Και καταλήγει: «Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή. Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
67