Site icon NewsIT
21:54 | 18.05.14

Περιφέρεια Αττικής: Ικανοποιημένος ο Κουμουτσάκος

Newsit Newsroom

Ρένα Δούρου και Γιάννης Σγουρός θα διεκδικήσουν την περιφέρεια Αττικής, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να μένει εκτός του δεύτερου γύρου σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών.

«Σκοπός μας ήταν να κόψουμε το νήμα με μία στρατηγική ποιότητας, διαφορετικής φιλοσοφίας και διαφορετικού λόγου», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Γιώργος Κουμουτσάκος μετά τα αποτελέσματα των exit poll.

«Είναι μια καλή προσωπική επιτυχία. Για ξεκίνημα καλά είναι» δήλωσε στενός συνεργάτης του Γιώργου Κουμουτσάκου

Ερωτηθείς για το ποια στάση θα κρατήσει στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, απάντησε πως «δεν είναι της παρούσης».

Σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, ο κ. Κουμουτσάκος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον προσωπικό αγώνα που έδωσε και την απήχηση που είχε αυτός στους πολίτες.

Ο Κουμουτσάκος, είπε ακόμη ότι είχε και έχει εμπιστοσύνη στους πολίτες και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλες και όλους εκείνους που τίμησαν και στήριξαν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους αυτόν τον εξαρχής πολύ δύσκολο και σύντομο αγώνα».

Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Αττικής είχε βρεθεί από νωρίς στο πολιτικό του γραφείο, με στενούς φίλους και συνεργάτες του, ενώ δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης που δέχθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια της Αττικής – Κεφάλι για τη ΝΔ σε 9 Περιφέρειες

Εκλογές 2014: Τα επίσημα αποτελέσματα για την Περιφέρεια Αττικής

O δήμος Αθήνας δείχνει πως exit polls έπεσαν έξω

Τα πρώτα αποτελέσματα για τον δήμο της Αθήνας

Τα πρώτα αποτελέσματα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εκλογές 2014: Τα επίσημα αποτελέσματα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας…

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version