Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η λεπτομέρεια στο φόρεμα που δεν είδε κανείς – Όλες οι εμφανίσεις στο Πεκίνο

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η λεπτομέρεια στο φόρεμα που δεν είδε κανείς – Όλες οι εμφανίσεις στο Πεκίνο

Η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα σε ακόμη ένα ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό. Και με το μπορντό της φόρεμα προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που δεν είχε προσέξει κανείς. Μάλλον, δεν είχε δει κανείς…

Και δεν την είχε δει γιατί μέχρι σήμερα η μοναδική φωτογραφία της Μπέτυς Μπαζιάνα που είχαμε δει ήταν η οικογενειακή πριν από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Κινέζο ομόλογό του.

Όλοι πίστεψαν, βλέποντας την κα Περιστέρα Μπαζιάνα από μακριά, πως το μπορντό φόρεμα που επέλεξε ήταν στράπλες. Αλλά δεν ήταν. Στο πάνω μέρος είχε διαφάνεια και δαντέλα στο πίσω μέρος του.

Στις υπόλοιπες εμφανίσεις της, η σύντροφος του πρωθυπουργού επέλεξε πιο σπορ ντύσιμο. Την ημέρα που η ελληνική αποστολή έφτασε στο Πεκίνο, η Περιστέρα Μπαζιάνα είχε επιλέξει να φορέσει ένα λευκό μπλουζάκι και σκούρο μπλε κοστούμι και σε άλλη εμφάνισή της ένα λιλά φόρεμα.

«Υψηλή» πολιτική ανάλυση είπατε; Ως σύντροφος πολιτικού και δη του πρωθυπουργού, δεν μπορεί να μην απασχολεί με τις εμφανίσεις της. Καλώς ή κακώς…

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε