Πολιτική

Πέτσας στο newsit.gr: Αύριο οι ανακοινώσεις για Εξεταστική για τη Novartis

Την Τετάρτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για το αν θα ζητηθεί η σύσταση Εξεταστικής ή Προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση του newsit.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας ρωτήθηκε επίσης από το newsit.gr στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το ενδεχόμενο αύξησης των τιμών των καυσίμων λόγω της πετρελαϊκής κρίσης στον Περσικό Κόλπο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι σήμερα θα υπάρξει μια επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης για τους ελέγχους οι οποίοι γίνονται ώστε να μην υπάρχει αισχροκέρδεια στο καύσιμο και να εκμεταλλευθούν ορισμένοι πονηροί το γεγονός ότι αυξήθηκε ι τιμή του πετρελαίου και να αυξήσουν τις εγχώριες τιμές. Θα υπάρξει ανακοίνωση για τα συνεργεία ελέγχου και τις ενέργειες που γίνονται. Ο κ. Πέτσας είπε ακόμα και κάτι πολύ σημαντικό επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr. Ότι δηλαδή εξετάζεται από την κυβέρνηση η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και αυτό θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε όλη την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9
Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας, στην Ουάσιγκτον
Η συνάντηση εντάσσεται στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ - Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης και Ρήγας