Πολιτική

Πέτσας στο newsit.gr: Αύριο οι ανακοινώσεις για Εξεταστική για τη Novartis

Την Τετάρτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για το αν θα ζητηθεί η σύσταση Εξεταστικής ή Προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση του newsit.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Πέτσας ρωτήθηκε επίσης από το newsit.gr στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το ενδεχόμενο αύξησης των τιμών των καυσίμων λόγω της πετρελαϊκής κρίσης στον Περσικό Κόλπο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι σήμερα θα υπάρξει μια επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης για τους ελέγχους οι οποίοι γίνονται ώστε να μην υπάρχει αισχροκέρδεια στο καύσιμο και να εκμεταλλευθούν ορισμένοι πονηροί το γεγονός ότι αυξήθηκε ι τιμή του πετρελαίου και να αυξήσουν τις εγχώριες τιμές. Θα υπάρξει ανακοίνωση για τα συνεργεία ελέγχου και τις ενέργειες που γίνονται. Ο κ. Πέτσας είπε ακόμα και κάτι πολύ σημαντικό επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr. Ότι δηλαδή εξετάζεται από την κυβέρνηση η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και αυτό θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε όλη την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ρένα Δούρου: Ούτε βήμα πίσω για την Έλενα Ακρίτα – Μήνυμα στη ΝΔ για την αντιπροεδρία της Βουλής
Η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι η Κουμουνδούρου επιμένει στην υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα, απαντώντας στις πληροφορίες περί καταψήφισής της από τη ΝΔ
Η Ρένα Δούρου και η Έλενα Ακρίτα 16
Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: «Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής, μπορεί να υπηρετήσει επάξια και σαφώς καλύτερα από άλλους»
«Είναι εξάλλου τραγικό την ημέρα που διαπράττεται άλλη μια γυναικοκτονία, η ΝΔ να επιδιώκει να αφήσει το Προεδρείο της Βουλής χωρίς καμμία γυναίκα…» γράφει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου 40