Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πέτσας στο newsit.gr: Αύριο οι ανακοινώσεις για Εξεταστική για τη Novartis

Πέτσας

Την Τετάρτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για το αν θα ζητηθεί η σύσταση Εξεταστικής ή Προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση του newsit.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας ρωτήθηκε επίσης από το newsit.gr στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το ενδεχόμενο αύξησης των τιμών των καυσίμων λόγω της πετρελαϊκής κρίσης στον Περσικό Κόλπο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι σήμερα θα υπάρξει μια επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης για τους ελέγχους οι οποίοι γίνονται ώστε να μην υπάρχει αισχροκέρδεια στο καύσιμο και να εκμεταλλευθούν ορισμένοι πονηροί το γεγονός ότι αυξήθηκε ι τιμή του πετρελαίου και να αυξήσουν τις εγχώριες τιμές. Θα υπάρξει ανακοίνωση για τα συνεργεία ελέγχου και τις ενέργειες που γίνονται. Ο κ. Πέτσας είπε ακόμα και κάτι πολύ σημαντικό επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr. Ότι δηλαδή εξετάζεται από την κυβέρνηση η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και αυτό θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε όλη την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις