Πολιτική

Πηγές ΝΔ: Debate ζητά αυτός που χάνει

Στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για debate, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, απαντούν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγές της Πειραιώς “βλέπουν” εκλογές πίσω από αυτήν πρόσκληση και όπως τονίζουν χαρακτηριστικά “προφανώς είναι θέμα χρόνου οι εκλογές και γι’ αυτό ζητά debate ο κ. Τσίπρας”. Και συμπληρώνουν: “Καλοδεχούμενες και οι εκλογές και το debate. Debate ζητά αυτός που χάνει”.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ «έκοψε» τη Νίνα Κασιμάτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης μετά την παρουσία της στην τελετή για τη φρεγάτα «Κίμων»
Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, και αναπληρώτρια η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη
Η βουλευτής του ΣΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη