Πολιτική

Πολάκης: “Προς βοθροκάναλα και βοθροσάιτ – Εδώ είμαστε”!

Ο Παύλος Πολάκης δεν μπήκε στην Προανακριτική με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ωστόσο με ανάρτησή του μοιάζει να... απειλεί πως ίσως και να μπει!

Μια ανάρτηση με… απειλητικές διαθέσεις και καθυβρίζοντας -ως συνήθως- τους δημοσιογράφους, έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Να σημειώσουμε εδώ πως έχει ήδη ξεκινήσει η Προανακριτική για την ενδεχόμενη εμπλοκή Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis, με τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να μην δίνουν το παρών στην αίθουσα.

Click4more: Χωρίς Πολάκη -Τζανακόπουλο η συνεδρίαση της Προανακριτικής! Όλες οι εξελίξεις

Οι πληροφορίες λένε πως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει ο Σπύρος Λάππας, ωστόσο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με την ανάρτησή του αφήνει (;) ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην αίθουσα ανάλογα με την έκβαση της συνεδρίασης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του (σ.σ. η οποία παρατίθεται αυτούσια) αναφέρει: “Προς βοθροκαναλα και βοθροσαιτ ΕΝΤΑΥΘΑ: Μην κάνετε τους πόθους σας “ρεπορτάζ”για να καλύψετε την αντισυνταγματική και παράνομη “αποφαςη” εξαίρεσης μας !! Μεσα στην προανακριτική αυτη τη στιγμή ειναι μόνο ο Σπυρος Λαππας απο εμάς . ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ……”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

Πολάκης

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν σε Μητσοτάκη: Μοντέλο οικονομικής προόδου η Ελλάδα – «Πιο κοντά από ποτέ οι δύο χώρες»
Ο Γάλλος πρόεδρος κάλεσε τις επιχειρήσεις της χώρας του να επενδύσουν στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στην ευθυγράμμιση των γεωστρατηγικών συμφερόντων ανάμεσα σε Αθήνα και Παρίσι
Μητσοτάκης και Μακρόν 5
Τα μηνύματα Μητσοτάκη και Μακρόν και η «μπετόν αρμέ» αδιαπραγμάτευτη ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής
Ιδιαίτερη σημασία έδωσαν και οι δύο ηγέτες στο άρθρο 42 παράγραφος 7 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο προβλέπει αμοιβαία στρατιωτική συνδρομή μεταξύ κρατών-μελών σε περίπτωση επίθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν
Γαλλικά ΜΜΕ: «Στην Αθήνα ο Μακρόν, επανεκκινεί τη στρατηγική εταιρική σχέση Γαλλίας – Ελλάδας»
Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στις δηλώσεις των δύο ηγετών αναφορικά με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και τα όσα ανέφεραν για την ανάγκη επιστροφής της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή
μακρον