Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολάκης: “Προς βοθροκάναλα και βοθροσάιτ – Εδώ είμαστε”!

Novartis Πολάκης
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Ο Παύλος Πολάκης δεν μπήκε στην Προανακριτική με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ωστόσο με ανάρτησή του μοιάζει να… απειλεί πως ίσως και να μπει!

Μια ανάρτηση με… απειλητικές διαθέσεις και καθυβρίζοντας -ως συνήθως- τους δημοσιογράφους, έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Να σημειώσουμε εδώ πως έχει ήδη ξεκινήσει η Προανακριτική για την ενδεχόμενη εμπλοκή Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis, με τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να μην δίνουν το παρών στην αίθουσα.

Click4more: Χωρίς Πολάκη -Τζανακόπουλο η συνεδρίαση της Προανακριτικής! Όλες οι εξελίξεις

Οι πληροφορίες λένε πως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει ο Σπύρος Λάππας, ωστόσο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με την ανάρτησή του αφήνει (;) ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην αίθουσα ανάλογα με την έκβαση της συνεδρίασης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του (σ.σ. η οποία παρατίθεται αυτούσια) αναφέρει: “Προς βοθροκαναλα και βοθροσαιτ ΕΝΤΑΥΘΑ: Μην κάνετε τους πόθους σας “ρεπορτάζ”για να καλύψετε την αντισυνταγματική και παράνομη “αποφαςη” εξαίρεσης μας !! Μεσα στην προανακριτική αυτη τη στιγμή ειναι μόνο ο Σπυρος Λαππας απο εμάς . ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ……”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

Πολάκης

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις