Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πολάκης “πυροβολεί” Στουρνάρα! “Βρε καλώς τον αρχιτραπεζίτη”

Πολάκης
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, διέταξε έρευνα για το δάνειο που πήρε ο Παύλος Πολάκης από την Attica Bank και ο τελευταίος… εξαπολύει σφοδρή επίθεση.

Η Τράπεζα της Ελλάδος διενεργεί έρευνα, κατόπιν εντολής του διοικητή της, κ. Γιάννη Στουρνάρα, με αντικείμενο τον τρόπο με τον οποίο χορηγήθηκε το καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που ζήτησε ο Παύλος Πολάκης από την Attica Bank.

Το ζήτημα του καταναλωτικού δανείου που πήρε ο Παύλος Πολάκης από την Attica Bank, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από πλευράς αντιπολίτευσης, με την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, να κάνει λόγο για τυχόν ποινικές ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν.

Και μόνο, πάντως, η απόφαση του Γιάννη Στουρνάρα να διατάξει την έρευνα, ήταν αρκετή για να… ξεσπάσει ο Παύλος Πολάκης εναντίον του – πού αλλού; Στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης επιτίθεται με ανάρτησή του στον διοικητή της ΤτΕ, με μπόλικες δόσεις… ειρωνείας, ενώ από το “στόχαστρό” του δεν λείπει και ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει:

Βρε καλώς τον αρχιτραπεζίτη !!!!
Ετςι σε θελω ευαίσθητο και με γρηγορα αντανακλαστικά να ειςαι ο φύλακας Άγγελος του τραπεζικού συστήματος .!!!
Οπως ακριβως εκανες και στα δάνεια του Κήρυκα Χανιων ,στα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στα δάνεια του Πρωτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ ……(μερικές εκατοντάδες εκατομμυρια όλα αυτα)!!
Εχεις άγχος ….ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ….
Υγ έβγαλε η Τραπεζα Αττικης απαντηση για το δικό μου!Δεν σε ενημερωςε ο τοποτηρητής σου εκει ο Διευθυνων σύμβουλος της τράπεζας κος Πανταλακης που ειναι και υπόδικος για αυτα που εκανε στην Αγροτικη τράπεζα; ;;;;“.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

Πολάκης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις