Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολάκης σε Τσίπρα για δοσίλογους: «Παρανόησες! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει»

Πολάκης σε Τσίπρα για δοσίλογους: «Παρανόησες! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει»

Απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα έδωσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook. 

Ο κ. Τσίπρας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην υπουργός του στην συζήτηση της Προανακριτικής είπε: «Δεν θεωρώ τη ΝΔ παράταξη των δοσιλόγων, όπως και ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία πολιτική αντιπαράθεση ακούγονται και υπερβολές. Οι παρατάξεις έχουν την ιστορία τους. Δεν είναι η ΝΔ παράταξη δοσιλόγων όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα όπως μας έχουν κατηγορήσει».

Click4More Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση και «άδειασμα» Πολάκη: Ούτε η ΝΔ δοσίλογοι, ούτε ο Κολοκοτρώνης ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης δεν το άφησε να πέσει κάτω και έγραψε στο Facebook: «Να το επαναλάβω για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής, δεξιάς και ακροδεξιάς που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας. Η πρώτη είχε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιώτηδες,114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή. Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπάσηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο, από μαυραγορίτες και δοσίλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμάνηδων και χουντικούς!!
Τέλεια και παύλα! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

Δείτε την ανάρτηση 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις