Πολιτική

Πόλεμος ανακοινώσεων κυβέρνησης – ΝΔ για τα τρία χρόνια Τσίπρα

Χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ για την επέτειο των τριών χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

Την αρχή έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος με δήλωσή του είπε μεταξύ άλλων ότι «Συμπληρώνονται, σήμερα, τρία χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες. Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό. Και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ».

Αμέσως μετά κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν: «Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα τιμά τα τρία χρόνια από την εκλογική ήττα της ΝΔ. Θα το ξαναπράξει το 2022, εάν είναι ακόμα στη θέση του».

Ακολούθησε ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία αναφέρει:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη χθεσινή του ομιλία, εξέφρασε την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και την ανάγκη για άμεση πολιτική αλλαγή.

Καλούμε εκείνους που μιλούν για “αυτογελοιοποίηση” να είναι πιο προσεκτικοί διότι συγκυβερνούν με τον κ. Πάνο Καμμένο. Σήμερα ειδικά όφειλαν να είναι διπλά προσεκτικοί γιατί συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που εξαπάτησαν τους Έλληνες».

Υ.Γ. Ως ένδειξη της σταθερής σχέσης των κυβερνητικών εταίρων σας επισυνάπτουμε και μία αναμνηστική φωτογραφία από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

tsipraskammenos

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
43
«Σφάζονται» ΠΑΣΟΚ και Καραμέρος για τις ανεξάρτητες αρχές: «Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα» – «Κατανοώ, δύσκολη μέρα μετά τα όσα σας καταλόγισε ο Καστανίδης»
Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη
Γιώργος Καραμέρος