Πολιτική

Πόλεμος ανακοινώσεων κυβέρνησης – ΝΔ για τα τρία χρόνια Τσίπρα

Χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ για την επέτειο των τριών χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αρχή έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος με δήλωσή του είπε μεταξύ άλλων ότι «Συμπληρώνονται, σήμερα, τρία χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες. Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό. Και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ».

Αμέσως μετά κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν: «Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα τιμά τα τρία χρόνια από την εκλογική ήττα της ΝΔ. Θα το ξαναπράξει το 2022, εάν είναι ακόμα στη θέση του».

Ακολούθησε ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία αναφέρει:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη χθεσινή του ομιλία, εξέφρασε την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και την ανάγκη για άμεση πολιτική αλλαγή.

Καλούμε εκείνους που μιλούν για “αυτογελοιοποίηση” να είναι πιο προσεκτικοί διότι συγκυβερνούν με τον κ. Πάνο Καμμένο. Σήμερα ειδικά όφειλαν να είναι διπλά προσεκτικοί γιατί συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που εξαπάτησαν τους Έλληνες».

Υ.Γ. Ως ένδειξη της σταθερής σχέσης των κυβερνητικών εταίρων σας επισυνάπτουμε και μία αναμνηστική φωτογραφία από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

tsipraskammenos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Το άνοιγμα για συνεργασίες και τα ερωτήματα της επόμενης ημέρας
Η δήλωση ότι θα συνεργαστεί με τις προοδευτικές δυνάμεις, εφόσον του δοθεί εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μεταφέρει τη συζήτηση από την ανάγκη ενότητας στο πώς αυτή μπορεί να γίνει πράξη
Ο Αλέξης Τσίπρας
Ρούμπιο: «Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ ελληνοτουρκική σύγκρουση» – Τα κωλύματα για τα F-35 στην Τουρκία και οι πόλεμοι σε Ιράν και Ουκρανία
«Βλέπουμε θετικά τη σχέσης της Ελλάδας με το Ισραήλ - Το Ιράν δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα», τα μηνύματα του Αμερικανού ΥΠΕΞ κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μάρκο Ρούμπιο 13
Κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας και ΗΠΑ: Αμυντικές συμφωνίες 4 δισ. δολαρίων και εμβάθυνση ενεργειακών σχέσεων στον Στρατηγικό Διάλογο Γεραπετρίτη – Ρούμπιο
Τι συμφωνήθηκε στον 6ο Στρατηγικό Διάλογο - Άμυνα, επενδύσεις, ενέργεια, νέες τεχνολογίες και πολιτιστική κληρονομιά στην ατζέντα
Μάρκο Ρούμπιο και Γιώργος Γεραπετρίτης