Πολιτική

Πόλεμος Τζάκρη – Ραγκούση με νέες καταγγελίες για bullying και οικονομικά σκάνδαλα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνέχεια στη δημόσια κόντρα με τον Γιάννη Ραγκούση έδωσε απόψε η Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκει τον συνάδελφό σε περιστατικά bullying σε βάρος της και τον προκαλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Με γραπτή δήλωσή της η Θεοδώρα Τζάκρη επιτίθεται ξανά στον Γιάννη Ραγκούση, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «το ανθρωποφαγικό πολιτικό κλίμα δίνει την ευκαιρία σε κομπάρσους να μετατρέπονται αυθαιρέτως σε πρωταγωνιστές, ρίχνοντας το πολιτικό επίπεδο στα Τάρταρα».

Χαρακτηρίζει «μοίρα κακή» τη συμπόρευση μαζί του, «στο ΠΑΣΟΚ παλιότερα και στο ΣΥΡΙΖΑ πιο πρόσφατα».

Σε ό,τι αφορά τα περί bullying, η Θεοδώρα Τζάκρη αναφέρεται σε «σωρεία περιστατικών» τόσο σε βάρος της, όσο και εναντίον «άλλων συντρόφων και συντροφισσών την τελευταία περίοδο», υποδεικνύοντας τον Γιάννη Ραγκούση.

Η γραπτή δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη:

«i. Τα θέματα προσωπικής τιμής δεν συναιρούνται και δεν συμψηφίζονται μεταξύ ασχέτων κι ανόμοιων υποθέσεων. Το «κοίτα ποιος μιλάει!» αφορά στον ίδιο και δεν αποτελεί μια έμμεση τοποθέτηση μου για τις καταγγελίες τρίτων προσώπων.

ii. Το ανθρωποφαγικό πολιτικό κλίμα δίνει την ευκαιρία σε κομπάρσους να μετατρέπονται αυθαιρέτως σε πρωταγωνιστές, ρίχνοντας το πολιτικό επίπεδο στα Τάρταρα. Είμαι πολύ έμπειρη για να εμπλακώ σε ριάλιτυ εν μέσω πολιτικής κρίσης. Παραμένει λοιπόν στην προσωπική μου διακριτική ευχέρεια το αν και πότε θα εμπλέξω το συλλογικό μας δράμα με τις όποιες προσωπικές μας εκκρεμότητες.

iii. Το ποια είναι εξάλλου η παρουσία κι η προσωπικότητα ενός εκάστου είναι γνωστό τοις πάσι στο μικρό μας τόπο κι έτσι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Πόσω μάλλον όταν υπάρχουν κι άλλες κυρίες που υπέστησαν ανάλογη μεταχείριση όπως για παράδειγμα μπροστά σε όλη την Πολιτική Γραμματεία προ εξαμήνου.

iv. Με τον κύριο Ραγκούση μοίρα κακή με έφερε «να μπλέξω» ήδη δυο φορές! Στο ΠΑΣΟΚ παλιότερα και στο ΣΥΡΙΖΑ πιο πρόσφατα. Συνάντηση μας από κοινού για τρίτη φορά προφανώς δεν προβλέπεται οπότε μάλλον ξεμπλέκουμε. Τον καλώ λοιπόν να καταφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον μου.

v. Σας διαβεβαιώ ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή, δεν θα χρειαστώ την άδεια κανενός για να αποκαλύψω τις μεταξύ μας επικοινωνίες. Ούτε θα χρειαστώ διασταλτικές ερμηνείες του όρου. Θα καταθέσουν πλήθος αυτοπτών κι αυτήκοων μαρτύρων για σωρεία περιστατικών bulling σε βάρος μου, με αφορμή πάντα την πολιτική μου δραστηριότητα τότε που ο εν λόγω κύριος είχε ρόλο πολιτικού προϊστάμενου, αλλά και σε βάρος άλλων συντρόφων και συντροφισσών την τελευταία περίοδο. Δεν ξέρω αν η εμμονή του αυτή δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται την συνεχή έκπτωση ή αν απλώς πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του».

Η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση

Άμεσα ήρθε η απάντηση από τον Γιάννη Ραγκούση στα όσα του καταλόγισε στη γραπτή της δήλωση η Θεοδώρα Τζάκρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Ραγκούσης καταγγέλλει τη συνάδελφό του για «υπογραφή σκανδαλωδών αποφάσεων που θα έπλητταν το δημόσιο συμφέρον και θα προκαλούσαν διασπάθιση του δημόσιου χρήματος», κάτι που αποφεύχθηκε, όπως λέει, χάρις στη δική του παρέμβαση.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Ραγκούσης αποκαλεί «ισχυρισμό πολιτικής φαιδρότητας από την Θ. Τζάκρη» να βαφτίζει «εκφοβισμό και μπούλινγκ» πολιτική αντιπαράθεση που είχε με την πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη στη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δε ζήτησε την αλλαγή της ώρας θανάτου – Φτάνει με τις συκοφαντίες»
«Καλώ τις ανακριτικές αρχές να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα του Διοικητού του Νοσοκομείου και των ιατρών που παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ ώστε να μην αφήσουμε χώρο στις συνωμοσιολογικές θεωρίες», είπε ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 120
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύξηση στο επίδομα θέρμανσης για όλες τις μορφές ενέργειας και επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
Ο πρωθυπουργός σχολιάζει τη διπλή αναβάθμιση της Ελλάδας από τους οίκους Moody’s και Scope, ενώ αναφέρεται και στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης
Κυριάκος Μητσοτάκης 186
Η ΕΛΑΣ εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα – Η μάχη με το ΠΑΣΟΚ και οι αναποφάσιστοι
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της ΕΛ.Α.Σ. στον προοδευτικό χώρο - Η πίεση στο ΠΑΣΟΚ, το ισχυρό χαρτί Τσίπρα και το δύσκολο πέρασμα από την εκλογική επιρροή στην κυβερνητική αξιοπιστία
Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ 10
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 6
Τα μαζεύει ο Φρέντι Μπελέρης μετά τις αντιδράσεις: Ανακαλώ τα όσα είπα για τον Κασιδιάρη, η αποστροφή μου ήταν άστοχη
«Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια»
O Φρεντι Μπελέρης 169