Πολιτική

Πολίτης ρωτά, ο Βαρουφάκης απαντά! Όλα, μέσω twitter

Ένας πολίτης είδε κι απόειδε με την Εφορία και τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις και αποφάσισε να απευθυνθεί όσο πιο ψηλά μπορούσε. Στον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών. Το έκανε μέσω twitter και ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν δίστασε να του απαντήσει!

Ο πολίτης θέλησε να ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών πως η Εφορία δεν τον άφησε να ρυθμίσει τα χρέη του γιατί είχε προλάβει να προχωρήσει σε κατασχέσεις συντάξεων. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Όπως έγραψε όλα έγιναν επειδή είχε κάνει προσφυγή για τον ΕΝΦΙΑ.

Ρωτάει μάλιστα τον κ. Βαρουφάκη αν ξέρει τι σημαίνει κρατική βία, με διευθυντή εφορία να αποκαλεί φορολογούμενο αλήτη και φοροφυγά. Και αφού περνά… γενεές 14 τον ΣΥΡΙΖΑ, το κράτος και τη… Νάντια Βαλαβάνη λαμβάνει την απάντηση του υπουργού, που του ζήτησε να του στείλει προσωπικό μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η συνεργασία της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα Τσίπρα δεν μπορεί να ανατρέψει την ηγεμονία της Δεξιάς
«Μπορεί ένα τέτοιο κοινό ψηφοδέλτιο να διαμορφώσει τους όρους για τη δημιουργία μίας νέας πλειοψηφίας; Μακάρι να ήταν εύκολο, ωραία θα ήταν»
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάρτηση στο TikTok για τις φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ για τους νέους – «Για να δούμε τι απάντησαν»
Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι τα μέτρα εγκρίθηκαν ήδη από τη Βουλή στις 7 Νοεμβρίου και στάθηκε ιδιαίτερα στον μηδενισμό φόρου για νέους εργαζόμενους
Κυριάκος Μητσοτάκης
11
Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2026 – Κακλαμάνης: Μακάρι να λειτουργούσε έτσι το ελληνικό Δημόσιο
Τον προϋπολογισμό της Βουλής υπερψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Αριστερά, η Ελληνική Λύση και η Νίκη, με το «παρών» τοποθετήθηκε το ΚΚΕ, ενώ καταψήφισε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης