Πολιτική

Πολυτεχνείο: “Δηλητήριο” ΝΔ για Τσίπρα! “Τουρίστας και στις διαδηλώσεις”!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ανήμερα της επετείου για το Πολυτεχνείο και η Νέα Δημοκρατία στάζει... φαρμάκι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην κεφαλή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Με… δερμάτινο μπουφάν και casual ντύσιμο, ο πρώην πρωθυπουργός απαθανατίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης δίπλα σε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο λίγο αργότερα αποχώρησε.

Κι αυτό ακριβώς σχολιάζουν πηγές της ΝΔ σε ένα… δηλητηριώδες σχόλιό τους για την παρουσία του στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: “Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα”.

Ο Τσίπρας στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε με… δερμάτινα στην πορεία, και μαζί του είναι ο Νίκος Βούτσης, ο Θοδωρής Δρίτσας, η Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Γιάννης Μπουρνούς, ο Νίκος Μπίστης κ.α.

Click4more: Πoλυτεχνείο – LIVE: Συλλήψεις στα Εξάρχεια – Ένταση με το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην αμερικάνικη πρεσβεία! video, pics

Ο πρώην πρωθυπουργός φυσικά μπήκε στο “μπλοκ” του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει μια μικρή απόσταση από τους υπόλοιπους, και αμέσως με το που έφτασε περικυκλώθηκε από μέλη και φίλους του κόμματος που τον υποδέχτηκαν.

Μία ώρα μετά περίπου αποχώρησε.

Δείτε εδώ τις εικόνες που μετέδωσε live το newsit

Δείτε καρέ – καρέ την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο

politexneio syriza

tsipras poreia

tsipras poreia

tsipras poreia

tsipras poreia

tsipras poreia

politexneio syriza

politexneio syriza

politexneio syriza

Το μήνυμα Τσίπρα για το Πολυτεχνείο

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε αναφερθεί στο μήνυμα για το Πολυτεχνείο με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook: «Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί», προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας και εξηγούσε: «Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δεν βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα. Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Φωτογραφίες: newsit.gr / Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «κάποιοι επιχειρούν να μας σύρουν στο χάος του 2015» και «άλλοι μένουν παγιδευμένοι στα συνθήματα του '81»
Μητσοτάκης, Συνέδριο ΝΔ
121
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για Κυριάκο Μητσοτάκη 16ο στο Συνέδριο της ΝΔ: Έθεσε ξανά την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης
Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν έστειλε μήνυμα στήριξης στην «γαλάζια» παράταξη, με αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στον ρόλο του πρωθυπουργού στην Ευρώπη
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Συνέδριο ΝΔ