Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πολυτεχνείο: Με… δερμάτινο στην πορεία ο Αλέξης Τσίπρας [pics]

Πολυτεχνείο: Με… δερμάτινο στην πορεία ο Αλέξης Τσίπρας [pics]

Στην πορεία για την 46 επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου συμμετέχει ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε με… δερμάτινα στην πορεία, και μαζί του είναι ο Νίκος Βούτσης, ο Θοδωρής Δρίτσας, η Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Γιάννης Μπουρνούς, ο Νίκος Μπίστης κ.α.

Ο πρώην πρωθυπουργός φυσικά μπήκε στο “μπλοκ” του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει μια μικρή απόσταση από τους υπόλοιπους, και αμέσως με το που έφτασε περικυκλώθηκε από μέλη και φίλους του κόμματος που τον υποδέχτηκαν.

Μία ώρα μετά περίπου αποχώρησε.

Η πρώτη συγκέντρωση ξεκίνησε στις 16.00, ενώ η συγκέντρωση του ΚΚΕ προγραμματίστηκε για τις 17.00.

Δείτε εδώ τις εικόνες που μετέδωσε live το newsit

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε αναφερθεί στο μήνυμα του Πολυτεχνείου με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook: «Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί», προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας και εξηγούσε: «Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δεν βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα. Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις