Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πολυτεχνείο – ΚΚΕ: “Ο Τσίπρας ήθελε άλλοθι για τους τεμενάδες”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Υποκριτική και προκλητική» χαρακτήρισε την παρουσία του πρωθυπουργού στην Βουλή, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι δεν ήρθε σήμερα για να τιμήσει το Πολυτεχνείο και τους αγωνιστές του, αλλά «αναζητώντας άλλοθι για τους τεμενάδες που έκανε δύο ημέρες τώρα στις ΗΠΑ και την πολιτική τους».

«Ήρθε ως παραχαράχτης για να αλλοιώσει και να διαστρεβλώσει το μήνυμα και τα συνθήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ήρθε για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιούργησε η εικόνα του υπουργικού συμβουλίου της πρώτης φορά, υποτίθεται, Αριστεράς, να χειροκροτεί μαζί με τους Γλύξμπρουργκ τις αναφορές Ομπάμα για τη συμβολή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για τη Δημοκρατία, αυτών των δυνάμεων δηλαδή, που στήριξαν τη χούντα στην Ελλάδα, που στηρίζουν και σήμερα πολέμους και επεμβάσεις σε όλο το κόσμο», είπε ο κ. Λαμπρούλης, ο οποίος μίλησε στην Ολομέλεια για την ημέρα μνήμης, εκ μέρους της ΚΟ του ΚΚΕ.

Όπως τόνισε, αναφερόμενος στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, αυτή δεν ήταν ένα τυχαίο ξέσπασμα, αλλά αποτέλεσμα της ασίγαστης ταξικής πάλης, που έδειξε την υπεροχή του οργανωμένου λαϊκού κινήματος και ότι αυτό μπορεί να βάλει τις σφραγίδες του στις εξελίξεις.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε