Πολιτική

Πόπη Τσαπανίδου για θανάτους από καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ: «Η ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της Νέας Δημοκρατίας για το ΕΣΥ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή τους δυο πρόσφατους θανάτους δυο γυναικών, στις οποίες φέρονται να άργησαν να πάνε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τις καταγγελίες συγγενών τους.

«Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, εν έτει 2023 να χάνονται συνάνθρωποι μας με αυτό τον τρόπο», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, σε δήλωσή της αναφορικά με το θάνατο της 19χρονης εγκύου, στη Νέα Μάκρη, που «έφυγε από τη ζωή μαζί με το αγέννητο μωρό της, λόγω καθυστέρησης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ όπως καταγγέλλει η οικογένειά της».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη. Τσαπανίδου αναφέρει επίσης ότι «μια γυναίκα στην Κω πέθανε γιατί δεν υπήρχαν οδηγοί για τα ασθενοφόρα του νησιού» και «λίγες ώρες μετά, άλλη μια τραγική είδηση μας συγκλονίζει όλους».

Τονίζει ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ και αυτή η σκληρή και αμείλικτη πραγματικότητα, οφείλει να μας κινητοποιήσει άμεσα».

«Η χώρα χρειάζεται ένα καλύτερο δημόσιο σύστημα Υγείας που να ανταποκρίνεται στις αυτονόητες ανάγκες όλων των ανθρώπων», υπογραμμίζει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Κυρανάκη για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Μετεξεταστέος στο εμπορικό και στο ενοχικό δίκαιο»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών έθεσε ζήτημα άρθρου 57 του Συντάγματος, με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες» και «βαρύγδουπες αναλύσεις»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Μετωπική Κωνσταντοπούλου και Γεωργιάδη στη Βουλή: «Είσαι φασίστας», «Ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό της»
Η συνεδρίαση της Ολομέλειας έκλεισε μέσα σε κλίμα απόλυτης έντασης, με τη πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να φωνάζει από το έδρανό της και να χτυπά με δύναμη το μικρόφωνο
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 25
Αλεξάνδρα Σδούκου: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι «νέος», η κοινωνία θυμάται το κόστος της διακυβέρνησής του
Αιχμές της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού, την υπόθεση Ανδρουλάκη, το κόμμα Καρυστιανού και το ενδεχόμενο νέου πολιτικού φορέα από Σαμαρά
Αλεξάνδρα Σδούκου 10