Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πόπη Τσαπανίδου για θανάτους από καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ: «Η ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ»

Πόπη Τσαπανίδου για θανάτους από καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ: «Η ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ»

Επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της Νέας Δημοκρατίας για το ΕΣΥ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή τους δυο πρόσφατους θανάτους δυο γυναικών, στις οποίες φέρονται να άργησαν να πάνε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τις καταγγελίες συγγενών τους.

«Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, εν έτει 2023 να χάνονται συνάνθρωποι μας με αυτό τον τρόπο», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, σε δήλωσή της αναφορικά με το θάνατο της 19χρονης εγκύου, στη Νέα Μάκρη, που «έφυγε από τη ζωή μαζί με το αγέννητο μωρό της, λόγω καθυστέρησης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ όπως καταγγέλλει η οικογένειά της».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη. Τσαπανίδου αναφέρει επίσης ότι «μια γυναίκα στην Κω πέθανε γιατί δεν υπήρχαν οδηγοί για τα ασθενοφόρα του νησιού» και «λίγες ώρες μετά, άλλη μια τραγική είδηση μας συγκλονίζει όλους».

Τονίζει ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ και αυτή η σκληρή και αμείλικτη πραγματικότητα, οφείλει να μας κινητοποιήσει άμεσα».

«Η χώρα χρειάζεται ένα καλύτερο δημόσιο σύστημα Υγείας που να ανταποκρίνεται στις αυτονόητες ανάγκες όλων των ανθρώπων», υπογραμμίζει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις