Πολιτική

Πόσο κοστίζουν διακοπές με κότερο σαν αυτές του Αλέξη Τσίπρα

Πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ η τιμή αγοράς του συγκεκριμένου γιοτ που έχει στην ιδιοκτησία της η οικογένεια Παναγόπουλου. Πάνω από 17.000 ευρώ την ημέρα η τιμή ενοικίασης του σκάφους που φιλοξένησε τον Αλέξη Τσίπρα. Χλιδή και παροχές που προκαλούν ίλιγγο για όσους έχουν την τύχη να βρεθούν έστω και μια ημέρα στο σκάφος της Ferretti.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει από την αποκάλυψη και στην συνέχεια την παραδοχή των διακοπών του Αλέξη Τσίπρα με σκάφος που του παραχώρησε η οικογένεια του αείμνηστου εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου, δεν λέει να κοπάσει. Αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πόσο μπορεί να κοστίζει μια εβδομάδα διακοπών με το συγκεκριμένο σκάφος. Το newsit.gr έκανε έρευνα σε γνωστά site ενοικίασης σκαφών και όπως θα διαπιστώσετε, οι τιμές στην κυριολεξία ζαλίζουν!

Παναγοπούλου Τσίπρας

Αν λοιπόν ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος ήθελε να νοικιάσει το συγκεκριμένο σκάφος για διακοπές τον Αύγουστο, ακόμα και αν δεν το νοίκιαζε μόνος του αλλά με παρέα προκειμένου να μοιραστεί το κόστος θα έδινε ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά ενός διαμερίσματος!

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Ο Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος μας»

Το εξαιρετικό σκάφος 40 μέτρων που είναι παρόμοιο με το κότερο Odyssey London της ιταλικής εταιρίας Ferretti είναι στην κυριολεξία απλησίαστο! Τόσο για αγορά, όσο και για ενοικίαση. Αν κάποιος ήθελε να το αγοράσει θα έπρεπε να έχει στην άκρη πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ. Τα λεφτά του πάντως τα αξίζει. Και θα σας περιγράψουμε παρακάτω τις παροχές και τις ανέσεις που περιλαμβάνει.

Για να το νοικιάσει η τιμή για τον Αύγουστο είναι 141.593 ευρώ την εβδομάδα ή 17.142 ευρώ την ημέρα!

ferreti

Όπως αναφέρεται στην αγγελία «Αυτό το εξαιρετικό σκάφος μήκους 40 μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα. Διαθέτει 1 πλοίαρχο, 2 δίκλινα και 2 μονά, συνολικά 5 καμπίνες. Κάθε καμπίνα διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση, σετ πετσετών, στεγνωτήρα μαλλιών, σύστημα μουσικής, τηλέφωνο εξυπηρέτησης, φώτα LED, ντους και τουαλέτα. Προσφέρει επίσης δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ».

Δείτε αναλυτικά τις παροχές για το συγκεκριμένο σκάφος

parohesferreti

Δείτε και το ίδιο το σκάφος για το οποίο έχει ξεσπάσει πολιτική κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τις διακοπές του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου.

kotero kotero kotero kotero kotero kotero

Με πληροφορίες από Nautal.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Πέτρου Παππά – Γιάννη Μπουλέκου για τις βουλευτικές έδρες: «Αν είστε τίμιος, παραδώστε την» – «Δεν θα τη δώσω σε πραξικοπηματική ηγεσία»
Η αντιπαράθεση για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, με τον οργανωτικό γραμματέα του κόμματος να ζητά από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει την έδρα και τον τελευταίο να απαντά με σφοδρά πυρά για τις εσωκομματικές εξελίξεις στην Κουμουνδούρου
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Παππάς και ο γραμματέας Οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουλέκος
Νέα Αριστερά κατά ΕΛΑΣ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνεχιστής της πολιτικής Μητσοτάκη ο Τσίπρας»
Η Πατησίων κατηγορεί την Αμαλίας ότι αποδέχεται στην πράξη τον νόμο Πιερρακάκη και αντιπαραθέτει πρόταση για κατάργησή του, αναστολή των αδειών και απόρριψη της αναθεώρησης του άρθρου 16
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ)  για την Παιδεία (Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Η ΔΕΘ θα είναι ο καθρέφτης της αλήθειας για όλους, οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027
Έμφαση στη μεσαία τάξη, στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους μικρομεσαίους - Αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ και αντιπολίτευσης και οι βασικοί άξονες της συνταγματικής αναθεώρησης
Συνεδρίαση ΚΟ της ΝΔ, Μητσοτάκης 8
Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπηρετεί μια ασύδοτη αγορά» – «Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει πολιτική αλλαγή»
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε το Μαξίμου για «μπαλώματα» στην ακρίβεια, οικονομικό στραγγαλισμό της αυτοδιοίκησης και κουλτούρα «εγώ και η παρέα μου»
Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη
Καρφιά Παππά για τις έδρες που γίνονται «προσωπική περιουσία»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού»
Ο νέος γραμματέας του κόμματος απορρίπτει τη σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα και προειδοποιεί όσους αποχωρούν ότι δεν πρέπει να βρουν «ζεστή φωλιά» στην ΕΛΑΣ
Νίκος Παππάς
ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κανονικότητα τα σκάνδαλα για τη ΝΔ, ευχαριστούμε δε θα πάρουμε»
Ο Κώστας Τσουκαλάς απάντησε στην επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «θράσος», επιλεκτική επίκληση του τεκμηρίου αθωότητας και συγκάλυψη ευθυνών
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Γεωργιάδης κατά Κοβέσι: «Λανθασμένη επιλογή για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία» – Νέες βολές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τη Ρουμάνα δικαστικό ότι υπερέβη τα όριά της, αμφισβήτησε τον χειρισμό της υπόθεση με τα αγροτικά κονδύλια και προέβλεψε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2027
Γεωργιάδης κατά Κοβέσι: «Λανθασμένη επιλογή για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία» – Νέες βολές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
5
Πυρά Τεμπονέρα για «μεταγραφικό παζάρι» από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΕΛΑΣ στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο δεν πρόκειται να έχει στις τάξεις της βουλευτές»
Ο τομεάρχης Εργασίας του κόμματος Τσίπρα κράτησε αποστάσεις από την κρίση στην Κουμουνδούρου και έθεσε ως όρο την παραίτηση από την έδρα για όσους θέλουν να ενταχθούν στον νέο πολιτικό φορέα
Ο τομεάρχης Εργασίας της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ) Διονύσης Τεμπονέρας  (Φωτογραφία αρχείου: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ