Πολιτική

Πόθεν έσχες: Η… λιτή δήλωση του Βασίλη Λεβέντη

Στις «λιτές» αλλά όχι και μικρής αξίας δηλώσεις συγκαταλέγεται το πόθεν έσχες του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, καθώς στην δήλωση που κατέθεσε το 2014 αναφέρει ως εισόδημα 19.719 ευρώ από την σύνταξη του ως πολιτικός μηχανικός και άλλα έσοδα 473 ευρώ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατέχει από γονική παροχή μια οικία 290 τ.μ. από το 2009, ποσοστά σε τρία αγροτεμάχια από το 1987 και ένα οικόπεδο έκταση 1.264 τ.μ. από το 1986. Οι καταθέσεις του ανέρχονται αθροιστικά σε περίπου 40.000 ευρώ συνυπολογισμένο και τα χρήματα που έλαβε το 2015 από την βουλευτική αποζημίωση. Είχε δύο αυτοκίνητα αλλά πούλησε το ένα.
Ο Βασίλης Λεβέντης μέχρι τις 19 Μαίου του 2015, που το μεταβίβασε, κατείχε το 2,5% της τηλεοπτικής επιχείρησης ΕΧ. COM.AE ( τηλεοπτικό σταθμός) με έτος κτήσης το 2003 και κεφάλαιο εισφοράς 75.000 ευρώ .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απειλητικά συνθήματα στο σπίτι και στο γραφείο της Σέβης Βολουδάκη - «Θάνατος στη ΝΔ, γκαζάκια στα σπίτια σας»
Η Σέβη Βολουδάκη με ανάρτησή της στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφίες από τα απειλητικά συνθήματα, ενώ επισήμανε ότι δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται - Καταδικάζει ο Παύλος Μαρινάκης
Τα συνθήματα 78
Παύλος Μαρινάκης: «Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να ξεχαστεί»
Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε σε συνέντευξή για την ακρίβεια, την εξωτερική πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, στην κριτική που διατυπώνεται από τον Αντώνη Σαμαρά και για θέματα εσωτερικής ασφάλειας
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι ούτε συμψηφισμοί
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο ΝΑΤΟ λέγοντας πως: «Σε ένα περιβάλλον αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας, η Ελλάδα παραμένει ένας σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος χωρίς να υποχωρεί από τις εθνικές της θέσεις»
Κυριάκος Μητσοτάκης 43