Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Που… “ράφτηκε” η Μπέτυ Μπαζιάνα για τη δεξίωση Ομπάμα

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Όπως στη Μόσχα έτσι και στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει στο πλευρό του η σύντροφο της ζωής του Μπέτυ Μπαζιάνα. Μαζί, άλλωστε, θα παραβρεθούν στη δεξίωση του Μπαράκ Ομπάμα προς τιμήν των ξένων ηγετών που βρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν ταξίδεψε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη. Εκείνη “πέταξε” νωρίς το Σάββατο για τις ΗΠΑ μαζί με τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά. Ο πρωθυπουργός έφτασε στη Νέα Υόρκη το πρωί της Κυριακής.
Κανείς δεν γνώριζε ότι η κα Μπαζιάνα επρόκειτο να συνοδεύσει τον κ. Τσίπρα στο πρώτο του ταξίδι στις ΗΠΑ ως πρωθυπουργός και μάλιστα μια εβδομάδα μετά τη δεύτερη εκλογική νίκη του. Το ήξερε όμως εκείνη και είχε φροντίσει να προετοιμαστεί και… ενδυματολογικά.
Απόψε (28.09.2015) ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν των ξένων ηγετών που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα θα είναι η Μπέτυ Μπαζιάνα, που φρόντισε να επισκεφτεί γνωστό οίκο ραπτικής στην Αθήνα για να ράψει το φόρεμα που θα φορέσει στη δεξίωση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα διάλεξε ένα βραδινό, λιτό, διακριτικό αλλά υπέρκομψο φόρεμα, το οποίο έχει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Βαλαβάνη Λάσκαρη. Όσο για το χρώμα που επέλεξε η κα Μπαζιάνα; Οι ίδιες πηγές είναι… φειδωλές αλλά υπενθυμίζουν το κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα που επέλεγε για τη βραδιά της δεύτερης εκλογικής νίκης του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: Έθνος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε