Πολιτική

Πρέσπες: Το γεύμα της… επιτυχίας! Τσίπρας: “Ήταν σαν τραπέζι γάμου” [pics]

- Θερμό κλίμα και χαμόγελα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη "Βόρεια Μακεδονία", στις Πρέσπες - Οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Σκοπίων γευμάτισαν σε σκοπιανό έδαφος, στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας - Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το γεύμα που παρέθεσε στην ελληνική αντιπροσωπεία ο Ζόραν Ζάεφ, στο Οτέσοβο, το μεσημέρι της Κυριακής (17.06.2018).

Μετά την τελετή στο χωριό Ψαράδες, στις Πρέσπες, όπου υπεγράφη η συμφωνία για τη “Βόρεια Μακεδονία”, οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Σκοπίων γευμάτισαν σε σκοπιανό έδαφος, στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας.

«Ήταν πολύ καλό το κλίμα, σχεδόν σαν τραπέζι γάμου» απάντησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι πώς ήταν το κλίμα στο γεύμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφθηκε την ΠΓΔΜ και στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αρνήθηκε να πει οτιδήποτε άλλο και περιορίστηκε στο να χαιρετίσει τους δημοσιογράφους πριν αναχωρήσει από τους Ψαράδες για την Αθήνα.

Δείτε φωτογραφίες

geuma geuma geuma geuma

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Μάνος: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον «αντισυμβατικό μεταρρυθμιστή» – Οι άγνωστες πτυχές του πρώην υπουργού
Οι αποχαιρετισμοί από διαφορετικές πλευρές του πολιτικού φάσματος συγκλίνουν έτσι στην εικόνα ενός πολιτικού που επέμενε στις ιδέες του, συχνά με πολιτικό κόστος, και άφησε διακριτό αποτύπωμα στη δημόσια ζωή της Μεταπολίτευσης
Στέφανος Μάνος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Χανιά για τον Δεκαπενταύγουστο: «Η σκέψη μας με αυτούς που δίνουν αγώνα απέναντι στις πυρκαγιές»
«Η μεγάλη αυτή ημέρα της ορθοδοξίας, είναι πάντα μία ευκαιρία αναστοχασμού και αναζήτησης της δύναμης που μας δίνει η πίστη μας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες«, είπε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
55
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 8
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 40