Πολιτική

Προανακριτική για Παππά: Μετά το Πάσχα η κατάθεση Καλογρίτσα

Δεν θα παραστεί στην Προανακριτική Επιτροπή για τους χειρισμούς του Νίκου Παππά στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ο Χρήστος Καλογρίτσας. Η κατάθεσή του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (21.04.2021).

Ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε ενημερώσει από χθες την Προανακριτική πως επειδή έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και δεν αισθάνεται ακόμη καλά, ήθελε να μετατεθεί η κατάθεσή του.

Του ζητήθηκε γνωμάτευση πως αναρρώνει από τον εμβολιασμό του και αφού την έστειλε, το αίτημά του να μην εμφανιστεί για να καταθέσει έγινε δεκτό. Έτσι, η εξέτασή του αναμένεται να διεξαχθεί μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Η διαδικασία στην Προανακριτική θα συνεχιστεί την Πέμπτη (22.04.2021) το πρωί με την εξέταση του Χρήστου Νικολάου, συνεργάτη του Χρήστου Καλογρίτσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε ασθενή που παίρνει φάρμακα στο σπίτι του: «Μικρότερες οι ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ»
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του ασθενή μίλησε και για τις μεταμοσχεύσεις αλλά και το Κέντρο Μεταμοσχεύσεων στο Ωνάσειο όπου θα γίνουν τα εγκαίνια το επόμενο διάστημα
Κυριάκος Μητσοτάκης 5