Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρωτοφανής επίθεση Μελανσόν σε Τσίπρα – Τον χαρακτηρίζει “ελεεινή φιγούρα της ευρωπαϊκής πολιτικής”!

Πρωτοφανής επίθεση Μελανσόν σε Τσίπρα – Τον χαρακτηρίζει “ελεεινή φιγούρα της ευρωπαϊκής πολιτικής”!
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σφοδρή επίθεση κατά του άλλοτε… φίλου Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε σήμερα ο ηγέτης της γαλλικής αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.

Στη συνέντευξή του ο Μελανσόν χαρακτήρισε τον έλληνα πρωθυπουργό ως μία “από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής”!

Συμπλήρωσε ότι “ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του λαού του. Πρόδωσε το λόγο του”.

“Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του” αναρωτήθηκε ο Γάλλος πολιτικός, συμπληρώνοντας ότι δεν θέλει να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει πως αν ο ίδιος αναλάβει την εξουσία θα γίνει ένας ακόμη… Τσίπρας”.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο το Κόμμα της Αριστεράς, του Ζαν Λικ Μελανσόν, απαίτησε να αποβληθεί από την Ευρωπαϊκή Αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του επιτίθεται στον Έλληνα πρωθυπουργό, λέγοντας ότι προωθεί τη λιτότητα, σε σημείο να περιορίζει το δικαίωμα στην απεργία, ανταποκρινόμενος δουλικά στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μελανσόν: Να… αποβληθεί ο Τσίπρας

“Έχει έρθει η ώρα για καθαρότητα απέναντι στον φιλελεύθερο μανδύα που στραγγαλίζει τους λαούς, και ενώ σχεδόν όλα τα κόμματα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς αγωνίζονται, το καθένα στη χώρα του, ενάντια σε τέτοιες πολιτικές, δεν μπορεί να συγκεντρώνει στους κόλπους του ταυτόχρονα τους αντιπάλους και τους υποστηρικτές αυτής εκεί της Ευρώπης”, καταλήγει ο ηγέτης της γαλλικής αριστεράς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις