Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρόβα διαζυγίου στα δελτία ειδήσεων! Που θα εμφανιστούν Τσίπρας και Καμμένος

Πρόβα διαζυγίου στα δελτία ειδήσεων! Που θα εμφανιστούν Τσίπρας και Καμμένος
photo eurokinissi

Μια παράξενη κυβερνητική τηλεοπτική μονομαχία θα παρακολουθήσουμε αύριο στον απόηχο των φημών που θέλουν το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου να είναι πιο κοντά από ποτέ!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος θα εμφανιστούν στα δελτία ειδήσεων δυο ιδιωτικών καναλιών με μια ώρα διαφορά!

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στις 18.55 στο δελτίο ειδήσεων του Open, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη. Η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη, αλλά αναβλήθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων!

Μια ώρα αργότερα όπως έγινε γνωστό σήμερα, θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, όπου αναμένεται να δώσει απαντήσεις για την στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και το θα συμβεί από εδώ και πέρα με την κυβερνητική συνοχή!

Εν τω μεταξύ αναμένεται να υπάρξει επαφή ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Πάνο Καμμένο. Δεν έχει καθοριστεί το είδος της επικοινωνίας αν δηλαδή θα είναι τηλεφωνική ή δια ζώσης, ούτε και ο χρόνος.

Για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό το θέμα Καμμένου έχει τελειώσει. Πλέον αναμένουν τις κινήσεις που θα κάνει προκειμένου και τυπικά να τελειώσει αυτή η παράδοξη σχέση όσο πιο ομαλά γίνεται. Στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν το διαζύγιο να είναι βελούδινο αφού θεωρούν ότι μπορεί τώρα ο Πάνος Καμμένος να δημιουργεί εντυπώσεις και να εμφανίζεται εκνευρισμένος καθώς φοβάται ότι το κόμμα του θα φυλλορροήσει μέσα από όλες αυτές τις διαδικασίες, αναγνωρίζουν ωστόσο ότι στα χρόνια της συγκυβέρνησης υπήρξε συνεπής στις δεσμεύσεις που είχε δώσει απέναντι στον πρωθυπουργό.

Με δεδομένο πάντως ότι την Τετάρτη θα συγκληθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ –πολλοί λένε ότι εκεί δεν αποκλείεται να αποφασίσει την τελική ρήξη με την κυβέρνηση ανακοινώνοντας την αποχώρηση του από το κυβερνητικό σχήμα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η οργή του Πάνου Καμμένου οφείλεται στην πραγματικότητα στο γεγονός ότι άλλα χρονοδιαγράμματα τον είχαν διαβεβαιώσει ότι θα ακολουθηθούν και τελικά το Μέγαρο Μαξίμου άλλα ακολουθεί. Ενώ τυπικά η συμφωνία ήταν να περάσει από την Βουλή στις αρχές Μαρτίου τώρα εντελώς αιφνιδιαστικά δρομολογείται για το τέλος Ιανουαρίου. Και όλα αυτά χωρίς να τα γνωρίζει επισήμως ο υπουργός Άμυνας.

Οι επόμενες ημέρες δεν αναμένονται εύκολες για τον ΣΥΡΙΖΑ αφού η απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση θα δημιουργήσει τριγμούς και θα φέρει το Μέγαρο Μαξίμου μπροστά σε πολιτικά διλήμματα. Έστω και αν μιλάμε για το τέλος μιας προδιαγεγραμμένης σχέσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις