Πολιτική

Πρόβλεψη Λεβέντη: Σύντομα οι εκλογές και η Ένωση Κεντρώων θα είναι τρίτο κόμμα

Την υποστήριξη των πολιτών ώστε στις επόμενες εκλογές η Ένωση Κεντρώων να αναδειχθεί τρίτη δύναμη, ζήτησε σήμερα το απόγευμα από την Ελασσόνα ο πρόεδρός της Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή του κόμματος Γιώργου Κατσιαντώνη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Λεβέντης διέβλεψε πως οι επόμενες εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύντομα, και εκτίμησε ότι σ’ αυτές η Ένωση Κεντρώων θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αναδεικνυόμενη ακόμα και σε τρίτη δύναμη, καθώς, μετά το άλμα που έκανε μπαίνοντας στην Βουλή, έχει μία διαρκώς αυξανόμενη δυναμική.

Ο κ Λεβέντης επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στην Κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα ‘χει κάνει θάλασσα» σε ότι αφορά την αξιολόγηση, και προειδοποίησε ότι έρχεται «φοροκαταιγίδα βάρβαρων μέτρων». Επεσήμανε ότι πρόκειται για μία «κυβέρνηση που χωλαίνει» και οι εκλογές βρίσκονται κοντά παρότι δεν συμφέρουν την χώρα. Παράλληλα, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «δείχνουν μισαλλοδοξία, κοιτάνε την καρέκλα και όχι την χώρα», ενώ για μία ακόμη φορά απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με το ΠΑΣΚΟΚ και το Ποτάμι.

 

Με αφορμή την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι ο Α Τσίπρας και η κυβέρνησή του ενδίδουν σε όλα. Αναφερόμενος σε ζητήματα φορολόγησης και φοροδιαφυγής, ο ίδιος διευκρίνισε ότι το κόμμα του δεν είναι εναντίον του ιδιωτικού πλούτου: «Δεν μισούμε τους πλούσιους αλλά η Ένωση Κεντρώων είναι με τους φτωχούς» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στο αγροτικό ζήτημα, τόνισε ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν μεγάλους προβλήματα με την παραγωγή τους και αναφέρθηκε ειδικά στους απλήρωτους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «σαρώνει» την Κρήτη: «Πράσινη απόβαση» πριν από τη μεγάλη γιορτή στο Ηράκλειο για τα 52α γενέθλια του κόμματος
Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΣΟΚ τώρα», στην ομιλία του την 3η Σεπτέμβρη, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξει κανείς το ΠΑΣΟΚ σήμερα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Επίθεση Γεωργιάδη κατά Σαμαρά: «Πάντα πίστευα ότι οι εμφύλιοι πόλεμοι οδηγούν σε αίσχη και παραλογισμούς»
«Η αναφορά Τσιούτσια ότι ο Μητσοτάκης άλλαξε τον χαρακτήρα της ΝΔ, προσβάλει τον Σαμαρά, ο οποίος ενέταξε στο κόμμα και εμένα, τον Βορίδη και τον Πλεύρη» λέει ο υπουργός Υγείας
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 6