Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πυρά Λαφαζάνη κατά Τσίπρα: Αυτός θα ευθύνεται για τη ρήξη! – Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Κεφάλαιο” και κάνει ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα
– “Θα συνεχίσουμε πιο εντατικά περιοδείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις” διαμηνύει
– Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως “εκβιαστικό και ανούσιο” το έκτακτο συνέδριο του κόμματος
– “Μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα βγει η χώρα από το τέλμα” επαναλαμβάνει

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Κεφάλαιο” και δημοσιεύεται σήμερα. 

Ο εμφύλιος εντός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αρχίσει και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου οι διασπαστικές τάσεις να εκδηλωθούν με ενέργειες.

“Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας…”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος, καθώς διαμηνύει ότι “θα συνεχίσουμε πιο εντατικά περιοδείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις”.

Και ξεκαθαρίζει ότι: “Αν ακολουθηθεί μνημονιακή πολιτική, το τελευταίο που θα έχει σημασία είναι η ενότητα”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως “εκβιαστικό και ανούσιο” το έκτακτο συνέδριο του κόμματος, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση λέγοντας ότι τη χαρακτήρισαν “παλινωδίες, αντιφάσεις και αυταπάτες”. 

Ο τέως υπουργός αποκαλεί επίσης “επίπλαστο” το δίλημμα “ή ψηφίζουμε μνημόνιο ή ρίχνουμε την κυβέρνηση”, ενώ θεωρεί ότι η ψήφιση τρίτου μνημονίου από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι “βαρύ ιστορικό ατόπημα”. “Μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα βγει η χώρα από το τέλμα” επαναλαμβάνει. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε