Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Ράκος” αποχώρησε από το Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κατάκοπος αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενδεικτικό της κούρασης των τελευταίων εικοσιτετραώρων μετά την συμφωνία, αλλά και των… “κολασμένων” ημερών που ακολουθούν…

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου αργά το βράδυ της Δευτέρας και στο πρόσωπό του ήταν ζωγραφισμένη η κούραση από τις τελευταίες ημέρες.

Αποκορύφωμα ήταν φυσικά η 17ωρη διαπραγμάτευση στην Σύνοδο Κορυφής, η οποία τελικά έβγαλε “λευκό καπνό”, με την συμφωνία που επετεύχθη. Μία συμφωνία, ωστόσο, που αφενός συνοδεύεται από σκληρά μέτρα και ουσιαστικά ένα τρίτο μνημόνιο και αφετέρου ήταν η αφορμή για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ειδικότερα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών και οι στιγμές ιδιαίτερα κρίσιμες, ωστόσο όπως προαναφέραμε η κούραση είναι ιδιαίτερα μεγάλη για τον πρωθυπουργό, γι’ αυτό και αποχώρησε από το Μαξίμου.

Άλλωστε, να μην ξεχνάμε ότι στις 08:00 το πρωί της Τρίτης θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου το κλίμα αναμένεται να είναι… “εκρηκτικό”.

Τέλος, να σημειώσουμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρωθυπουργός επιστρέφει στο σπίτι του από το Μέγαρο Μαξίμου με τα πόδια, κάτι που ωστόσο απόψε δεν έγινε για τους λόγους που προαναφέραμε…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε