Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ράνια Αντωνοπούλου: Η άρνησή της να παραιτηθεί οδηγεί σε μίνι ανασχηματισμό;

Ράνια Αντωνοπούλου: Η άρνησή της να παραιτηθεί οδηγεί σε μίνι ανασχηματισμό;

Δεν φαίνεται να τελειώνει με μια ανακοίνωση μεταμέλειας αλλά όχι παραίτησης το θέμα με την παχυλή επιδότηση ενοικίου που λάμβανε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου με το “βαρύ” πόθεν έσχες.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ακόμα και εντός της ημέρας ενδεχόμενως να ανακοινωθεί ένας μίνι ανασχηματισμός αφού η κα Αντωνοπούλου δήλωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα από την επιδότηση αλλά δεν εξέφρασε την πρόθεσή της να παραιτηθεί.

Η κα Αντωνοπούλου πέταξε το μπαλάκι στον πρωθυπουργό, ο οποίος τώρα θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κρατήσει στην κυβέρνηση την κα Αντωνοπούλου ή θα προχωρήσει σε έναν μίνι ανασχηματισμό σε μια προσπάθεια να αλλάξει την πολιτική ατζέντα.

Κι αυτό, γιατί με την υπόθεση της κας Αντωνοπούλου, το θέμα της Novartis, στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν να έχει το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα, πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Και το ηθικό πλεονέκτημα πήγε περίπατο αφού μια από τις πιο πλούσιες υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βρέθηκε να διεκδικεί νομίμως ένα επίδομα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προκάλεσε το κοινό αίσθημα…

Έτσι, οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι αν τελικά προχωρήσει σε μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο κ. Τσίπρας θα μπορέσει έτσι να κάνει αλλαγές και σε άλλα υπουργεία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την κα Αντωνοπούλου που θα τεθεί εκτός κυβερνητικού σχήματος δεν αποκλείεται να δούμε εκτός και τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα αλλά και ίσως και την υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Οι αλλαγές αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ακόμα και εντός της ημέρας…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις