Πολιτική

Ραχήλ Μακρή: «Οι εκλογές έγιναν να για φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, η Ραχήλ Μακρή. Η κα Μακρή είπε ότι το ευρώ θα πεθάνει από μόνο του σε λίγα χρόνια και εξέφρασε την στήριξή της στον Παναγιώτη Λαφαζάνη χωρίς να απαντά ευθέως αν θα συμμετάσχει στην Αριστερή Πλατφόρμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Πρέπει να υπάρξει ευρύ μέτωπο συμμετοχής. Το όχι είναι όλου του λαού απ’ όπου κι αν προέρχεται. Αναγκάστηκε λέει από τους κακούς βουλευτές να παραιτηθεί. Αυτό που είχε χάσει δεν ήταν η πλειοψηφία αλλά η λαϊκή νομιμοποίηση», είπε αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

«Χαιρετίζω την στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ήταν πολύ έντιμη. Τους κατηγόρησαν για δραχμολάγνους. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το ευρώ για να αποκρύπτουμε το πραγματικό πρόβλημα της χώρας που δεν είναι ταξικό. Το ευρώ είναι θνησιγενές. Είμαι 3 χρόνια βουλευτής και τέτοια φίμωση βουλευτών δεν έχω ξαναδεί. Ούτε επι Σαμαρά δεν είχαν γίνει αυτά».

Όταν ρωτήθηκε αν κάνει κόμμα ο Λαφαζάνης τι θα κάνει απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι όλα θα γίνουν στον καιρό τους. «Ετσι κι αλλιώς είμαι εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να μου έλεγαν δεν θα δεχόμουν με την πολιτική που έχει ακολουθηθεί. Είμαι σε επαφές και με άλλες δυνάμεις και εξωκοινοβουλευτικές. Αυτό που συμφωνήσαμε είναι να υπάρχει ενότητα», είπε η κα Μακρή.

«Οι εκλογές έγιναν για να φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές και ήταν ένας τρόπος για να απαλλαγουν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ποτέ δεν είχαμε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις ως κοινοβουλευτική ομάδα. Ότι μαθαίναμε, το μαθαίναμε από τα ΜΜΕ», είπε η κα Μακρή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
186