Πολιτική

Σαφάρι επενδύσεων στο Κατάρ ξεκινάει ο Αντώνης Σαμαράς

Στις 29 και 30 Ιανουαρίου θα βρεθεί στο Κατάρ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε μια επίσκεψη με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

Κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Εμιράτο, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί τόσο με τον Εμίρη του κράτους του Κατάρ, σεΐχη Hamad Bin Khalifa Al Thani, όσο και με τον πρωθυπουργό της χώρας, Hamad bin Jassim bin Jaber bin Muhammad Al Thani.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν από πλευράς κυβέρνησης η ηγεσία του υπουργείου Ανάπυτξης, ο υπουργός και Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Ενέργειας, Α. Παπαγεωργίου και ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Π. Μίχαλος, καθώς και ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών.

Στο μεταξύ, την Τρίτη, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μάξιμου με εκπροσώπους εταιριών από τις ΗΠΑ και τον Καναδά που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς για αποκρατικοποιήσεις: Να τελειώνουμε με ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ

Ο Σαμαράς ψήφισε μόνο σε μια κάλπη – ΦΩΤΟ

“Καλύτερη χρονιά για την προσέλκυση επενδύσεων το 2013

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
9
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 3