Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάλος από την δήλωση Γιαννούλη: «Για τους θανάτους δεν φταίει η Αυγή αλλά η κυβέρνηση»

Σάλος από την δήλωση Γιαννούλη

Η φράση, «Η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση, όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη προκάλεσε την σκληρή αντίδραση της ΝΔ. Μάλιστα όταν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος τον ρώτησε: «Είστε σοβαρός; Η κυβέρνηση σκοτώνει ανθρώπους;», ο κ. Γιαννούλης απάντησε: «Ναι». 

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει: «Για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία».

Click4More Απολογείται η «Αυγή» για το μακάβριο σχόλιο για τον κορονοϊό – Οργή της ΝΔ

Και καταλήγει: «Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».

Ο κ. Γιαννούλης απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ ως εξής: «Όπως χθες βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας περιέγραφε την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη ως “λίγο πιο βαριά…”  έτσι και σήμερα προσπαθεί να διαστρεβλωθεί η εκτίμηση μου ότι: Η αδράνεια, η ανικανότητα και η αναποτελεσματικότητα, σκοτώνουν. Σκοτώνουν τον κόσμο που αναζητά λύσεις και ιατρικές υπηρεσίες εν μέσω πανδημίας με μία κυβέρνηση που κινείται χωρίς σχέδιο. Οι λέξεις, καθώς και η διαστρέβλωση τους, δεν συμψηφίζονται με κυβερνητικές ευθύνες αποκλειστικά του κ. Μητσοτάκη. Όπως το παραδέχτηκε ο ίδιος στην Βουλή και όπως του το καταλογίζουν και δικοί του άνθρωποι».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις